avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate Florian Agapescu

Activitate Florian Agapescu

Răspuns la discuția Intabulare - refuz notar
Puteti face plangere la Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania si il puteti actiona in judecata pentru executarea obligatiei cu daune interese.
Răspuns la discuția Intabulare - refuz notar
In cazul asta obligatia de a indeplini formalitatile de intabulare a dreptului de proprietate revin notarului, obligatie pe care si-a asumat-o pe cale conventionala fata de dvs.
In baza hotararii judecatoresti prin care s-a dispus reincadrarea aveati obligatia de a va prezenta la locul de munca pentru indeplinirea atributiilor de serviciu indiferent daca nu ati primit o notificare in acest sens de la angajator.
Răspuns la discuția Accident de munca?
Puteti introduce actiune in raspundere civila delictuala impotriva persoanelor care sunt responsabile de introducerea cainelui in incinta.
Răspuns la discuția Plata ore
In conditiile precizate nu poate fi diminuat salariul la numarul de ore lucrate efectiv. Retinerile salariale pot fi facute doar daca salaratul este sanctionat disciplinar.
Răspuns la discuția Accident de munca?
Nu poate fi vorba de accident de munca in situatia asta.
Răspuns la discuția Dosar penal sau nu
Daca persoana vatamata face plangere prealabila la politie se vor face acte de cercetare penala de catre organele de politie, fiind posibil ca in urma cercetarilor sa se dispuna inceperea urmaririi penale pentru loviri sau vatamare corporala.
Răspuns la discuția Intabulare - refuz notar
Intabularea se face de catre oficiul de cadastru si publicitate imobiliara in circumscriptia caruia se afla imobilul, la cererea proprietarului. Procedura se poate realiza si fara implicarea notarului.
Răspuns la discuția Schimbare de nume societate
Pentru opozabilitate fata de terti a modificarii denumirii societatii nu sunt necesare demersuri suplimentare fata de cele deja efectuate la registrul comertului. Datele privind noua denumire sunt publicate online de Oficiul National Registrul Comertului pe site-ul oficial.
Răspuns la discuția Vacanta in afara tarii...
Puteti pleca impreuna cu minorul in afara tarii doar cu acordul expres al celuilalt sot dat la notar sau in fata instantei.