In timpul lucrarilor efectuate la consolidarea drumului cursul paraului ce trece la aproximativ 10 m de casa a fost inchis,ulterior degajat dar nu in totalitate in prezent avand nevoie de lucrari de cadere.
Apa balteste nivelul fiind mare malul se surupa au inceput sa-mi apara crapaturi in trotuarul din curte si pereti casei,vara miroase exagerat de urat
Am depus nenumarate plangeri la Primaria locala din partea caruia am primit doar promisiuni,problema este de peste 2 ani.
ce demersuri asi putea sa mai fac??
de curand am facut succesiunea dupa bunicul meu ,in extrasul de carte funciara imi apare intabulare,drept de PROPRIETATE,cu titlul de drept cooperatizare dobandit prin Hotarare Judecatoreasca,cota actuala 1|1 C.A.P
deci terenul de sub locuinta este a fostului C.A.P
intrebarea mea este ce demersuri trebuie sa fac ptr a avea terenul de sub casa pe titlul de proprietate,este nevoie sal intabulez?
in urma cu putin timp am abtinut cetatenia Maghiara,inteleg ca am drept de munca in uniunea Europeana,intrebarea mea ar fi; ce fel de demersuri trebuie sa fac ca sa obtin un loc de munca in Germania? va multumesc!
am telefonat la Ambasada mi -au dat nenumarate numere de telefon de la care speram sa aflu ceva dar din pacate nimeni nu a putut sa ma informeze corect numai opinii si idei dar nimic concret:-/
am depus actele la ambasada Maghiara de la Cluj mi s-a aprobat dosaru si dupa 5 luni de asteptare mi-au trimis prin posta un act din dosar mai exact dupa certificatul meu de nastere tradus in maghiara legalizat plus o foaie in care spun k nu mi sa acceptat cetatenia fara sa-mi dea motiv..................pe actul de nastere tradus am gasit o greseala de tipar la data eliberari oare asta sa fie cauza si se poate remedia situatia?sau ce pot face??