Adica doriti o copie dupa una dintre filele din dosar, nu-i asa? Din cate stiu nu se emit copii semnate electronic dupa inscrisurile din dosar ci doar hotarari judecatoresti, insa puteti incerca sa trimiteti cererea si sa sunati apoi, poate gasiti intelegere. Insa cel mai sigur este sa cereti copia mentionand in cerere ca o doriti trimisa prin posta la adresa d-voastra. Dureaza cam 6-7 zile pana va ajunge prin posta.
In interprearea mea veti ramane cu castigul rezultat in urma aplicarii hotararii judecatoresti.
Va repet si va repet:
D-voastra nu aveti nicio legatura cu 0,25 puncte/luna/an.
Ati primit o majorare de 25% la punctajul pe acea perioada si cu acela veti ramane.
Nu se va umbla la total puncte acumulate de d-voastra.
Veti ramane cu totalul lor.
Doar se vor adauga punctele de stabilitate.
Am greșit eu aplicând 0,5 puncte sau 50%.Acestea sunt valabile pentru grupa I.D-voastra ați primit majorarea de 25% și cu aceasta veți rămâne.Nu aveți legătură cu 0,25 puncte/luna/an.
Pe actuala lege 263/2010 se aplică o majorare de 50% pentru acea perioadă..Pe legea 360/2023 majorarea va fi de 0,5 puncte/luna/an.D-voastra rămâneți cu majorarea pe care ați primit-o. Veți primi doar puncte de stabilitate dacă aveți dreptul.