avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina8R

Activitate Cristina8R

Va mulțumesc!


Cornel Vasile a scris:

Puteti promova o acțiune în instanță pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Cererea poate fi formulata in termen de 3 ani de la data producerii pagubei.

Bună seara.
Șoferul angajat la firma noastră de transport auto trecea prin Germania, unde sta tatăl meu, care i-a dat o suma de bani destinata mie.Odata ajuns in tara, a disparut cu tot cu bani si ameninta cu plângere itm, pe motiv ca e angajat cu 4 ore și nu cu 8 și ca nu ii plătim "darile" la stat.Firma nu are datorii iar contractul a fost făcut pe 4 ore cu bună știință pt ca erau 2 soferi, plus ca au fost perioade când a stat mult acasă.Acum ne așteptăm la control și din păcate nu avem dovada ca l-am plătit, deci își vrea salariile retroactiv.El ne-a făcut plângere, dar noi cum ne putem apara ? Prin plângere la politie ? I-am trimis o convocare ca să vina sa discutam, dar banii sunt la el de luni, ceea ce se încadrează la abuz de încredere și înșelăciune.De asemenea, o sa-l pun sa plătească și daunele pe care ni le-a provocat la mașină de când lucrează.Pot sa fac asta în instanta și sunt șanse sa îl sancționeze?
Buna ziua!
Se mai poate recupera taxa auto de poluare daca am platit-o in aprilie 2015? Din ce am auzit termenul de prescripție este de 5 ani.O cunostinta mi-a spus că ar fi o cale, sa merg la finante personal sa cer.
Răspuns la discuția Stimulent de inserție
Chiar dacă ultima luna este a tatălui? Adica iulie.
Răspuns la discuția Stimulent de inserție
Copilul va împlini 2 ani pe 28 iulie.
Buna ziua ! In conformitate cu modificările actuale ale legii privind stimulentul de inserție, ma încadrez sa-l primesc odata ce am întârziat din pricina stării de urgență? Dețin PFA si trebuia sa revin pe data de 1 mai.De la primărie mi se spune sa depun cerere pentru șomaj tehnic. Eu doresc sa ma întorc la munca din 15, deoarece se deschid saloanele si lucrez in domeniu.
Discuție Acord vecini
Buna ziua ! Este necesar acordul vecinilor in cazul deschiderii unui salon de coafura ? Subt puțini mai dificili,daca am putea demonstra ca se poate fara...deși proiectantul susține că este necesar.Multumesc
Buna seara.Vin cu o nelamurire.Am demarat proiectul pentru modificarea casei si anume-intrare din strada pentru spatiu comercial.Stiti cumva care este procedura in ceea ce priveste cheltuielile lunare?Se adauga la cheltuielile casei sau se monitorizeaza separat?Lumina, apa, gunoi menajer.Implica niste costuri mari contorizarea separata?
Răspuns la discuția Intrare din strada firma
Multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Intrare din strada firma
Stiu ca trebuie sa merg la primărie, dar stiti cumva daca spun ca vreau intrare fara sa mentionez ca pe viitor va fi salon, o sa am probleme ?