avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate Silviuvox

Activitate Silviuvox

Buna seara, sunt administrator si asociat intr-o societate infiintata in 2010, in anul 2013 a fost declarata inactiva fiscal pentru nedepunerea declaratiilor.
Daca au trecut 8 ani de cand am fost inscris in cazierul fiscal, acesta a fost sters? Pot infiinta o societate noua ca asociat unic? Multumesc!
Discuție Poprire ANAF
Buna ziua, sunt administratorul unei societati declarate inactive de 1 an . De curand mi sa instaurat o poprire pe contul personal de la anaf. Poate ANAF sa puna poprire pe cotul personal pentru datoriile firmei? fara sa existe nici o instanta ? Societatea nu sa lichidat si nu este in lichidare. Multumesc!
Răspuns la discuția inselaciune art 215
Multumesc ! inainte de procesul de fond arata alta sedinta :măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară
Buna ziua , in cazul in care in anul 2009 sa deschis urmarirea penala pentru inselaciune art 215 alin 123, pentru fapte din 2007-2009, rechizitoriul pentru trimitere in judecata sa intocmit in 2016 tot pe vechiul cod penal . Acest dosar se judeca pe vechiul cod? se poate judeca pe noul cod penal? muktumesc!
buna ziua. Administratia financiara poate pune poprire pe un cont de persoana fizica pentru o datorie pe PFA? am un pfa si are restante la fisc . mi se poate pune poprire pe conturile mele personale? multumesc!
Răspuns la discuția Zugraveala executata foarte prost
[EDIT] O astfel de lucrare se face numai in baza unui contract cu asociatia de Proprietari. In acel contract se stabilesc exact lucrarile care se vor efectua in casa scarii , cat si suma manoperei dupa caz. Verificati daca s-a emis o factura pentru suma incasata si ce prevede acel contract. O zi Buna,
Buna ziua , noul cod penal a adus vreo modificare pentru reabilitarea de drept?

Pentru 10 luni cu suspendare , termenul de incercare era de 2 ani si 10 luni .


Cu noul cod penal , termenul de incercare va ramane acelasi?>

multumesc!
Răspuns la discuția Contract cosmote
Contractul este intre 2 societati comerciale. Nu cred ca Comiariatul de protectie a consumatorului poate rezolva acest caz. Multumesc!
Buna seara! Pe data de 15 decembrie 2013 , am incheiat un contract cu cosmote (prin posta ) , prin intermediul Romtelecom avand calitatea de agent vanzari . Am semnat pentru activarea a doua abonamente Business in valoare de 70 de euro +tva . Cu toate ca in contract se stipuleaza ca in termen de 3 zile de la semnarea prezentului contract cosmote se obliga sa trimita simurile aferente si echipamentele. Pana in prezent nu am primit nimic, in schimb am primit factura pentru luna decembrie , periada facturare 21-24 decembrie ( 3 zile ) in valoare de 70 de euro +tva ( valoarea lunara a abonamentelor). Am sunat la cosmote si mi-au spus ca nu este treaba lor ca nu am putut folosi serviciile si ca trebuie sa platesc factura, care este scadenta pe data de 08.01. Altfel risc sa fiu restantier si sa platesc penalitati de 0,5% pe ziua de intarziere.

Ce pot face impotriva acestor abuzuri?
Buna seara , in urma unui contract de prestari servicii incheiat intre 2 societati comerciale , in domeniul constructiilor, beneficiarul refuza sa faca receptia lucrarii si plata. ce trebuie sa fac in acest sens? multumesc!