Daca se pleca de la un loc de munca prin disponibilizare colectiva, se mai pot lua in preaviz zilele de concediu de odihna fara ca acesta (preavizul) sa se prelungeasca ?
Multumesc !
In perioada in care un angajat se afla în perioada de preaviz de 20 de zile,inaintea concedierii colective, va rog să îmi spuneţi dacă trebuie să vină la serviciu sau nu ?
In situatia in care o persoana, disponibilizata conform OG 36/2013, cu venit de completare si indemnizatie de somaj, pleaca la lucru in strainatate, mai beneficiaza de drepturile de mai sus ?
goodrige
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua,
Nu exista specificat in contract ceva referitor la factura.
La capitolul obligatii, achizitorul se obliga sa plateasca factura in termen de 60 de zile de la receptie. Receptia se face in termen de 2 zile de la livrare.
La un contract de furnizare am următorul articol: "Furnizorul se obligă să furnizeze produsele în termen de cinci zile calendaristice de la comanda fermă scrisă"
Întrebare: Se poate factura după expirarea contractului, dacă comanda a fost emisă cu trei zile înainte de expirarea lui.
Încă nu am intrat in posesia sumelor provenite din şomaj si venitul de complectare.
Urmează să mă disponibilizez în lunile următoare.
Aş fi interesat, dacă voi pleca în străinătate, voi putea beneficia de acesete venituri. Care sunt posibilităţile de a nu pierde aceste sume.
Cu respect,
Dorin Mitaichie.
Care sunt posibilităţile de ridicare a ajutorului de şomaj şi a venitului de complectare de către o persoană împuternicită. Dacă nu ridici aceste drepturi, se pierd ?
Vă mulţumesc !
Cum se plateste (daca se plateste) pensia alimentara in cazul: platilor compensatorii provenite din concedieri colective, somaj si venitul de completare.