nu e nevoie de asigurarea vinovatului... ii trebuie aut de rep si anexa 2 de la politie. cu aceste documente se prezinta la asigurator pentru deschiderea dosarului. daca nu stie unde e asigurat vinovatul il verifica pe cedam.
vad ca ati primit destule sfaturi. eu va sfatuiesc sa fiti mereu in prezenta unui prieten sau o prietena in urmatoarea perioada. a practicat avocatura? agatatul pe net e cea mai mare teapa si uni dintre dvs credeti tot ce vi se spune :) am auzit de cazuri mult mai grave facand aceeasi greseala ca a dvs. crezand ca se intalnesc cu fat frumos si la sfarsit din pacate s-a ales cu un viol.
cred ca stati intr-un apart conf 2 cu pereti subtiri... asta e se aude si cand tragi apa, se aude si o masina de spalat... consider galagia de bun simt se poate accepta si in afara orelor de liniste,daca se mai ia de dvs spuneti-le ca vreti sa mai faceti un copil ... asta asa ca sa ii auda stereo :) unu in dormitor si altu in sufragerie
puneti-va si in situatia lor... respectati orele de liniste si nu o sa va deranjeze cu politia.
pana de curand am fost pus aproape in aceeasi situatie cu cea a batranilor :)
Dna avocat, am o intrebare pentru dvs. Cum se calculeaza despagubirea pentru cazul prezentat mai sus? Ma refer la despagubirea pentru lipsa de folosinta a masini. Va rog sa detaliati si totodata cu art din lege, ordin.
sfat pentru vinovat: luati legatura cu asiguratorul poate taximetristul are dosarul sistat si vrea sa faca investigati: foto cu autoturismul dvs sau o declaratie de la dvs. fiecare firma de asigurari are un call center, sunati si intrebati in ce stare se afla dosarul pagubitului.
vinovat este a. daca doriti sa contestati pv-ul sunteti liber sa o faceti. pierdeti timp si bani. daca are problema cu malus pe asigurare ii recomand sa si vanda masina in familie si o sa ramana tot a ei cu o prima de asigurare poate mai mica si decat actuala asigurare. :)
stabilirea vinovatiei s-a facut pe baza declaratiilor si avariilor prezentate catre politie :) conteaza foarte mult autoturismele avariate. auto A este lovit in bara fata, roata stg: aceasta avarie denota 2 fapte importante : 1) auto A nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si 2) auto B se afla deja in depasirea celuilalt. pt a fi culpa comuna auto B ar treb sa aiba interdictia pt depasire.