avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Activitate scopada2007

Activitate scopada2007

O persoană condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție după trecerea perioadei ă fost reabilitata, mai poate ocupa o funcție publică?
Discuție POPRIRE SALARIU
PENTRU A SE EFECTUA O POPRIRE PE SALARIU, BANI CARE PROVIN DIN SPORURI PERDUTE ÎN INSTANŢÃ, SE SPECIFICÃ ÎN LEGE PERIOADA ÎN CARE TREBUIE RECUPERATÃ SUMA. DACÃ DA ÎN CE LEGE.
INSTITUŢIA A FÃCUT NOTIFICARE CÃTRE FIECARE ANGAJAT OBLIGÂNDU-I SÃ ACHITE SUMA ÎN ZECE RATE. E LEGAL.
VÃ MULŢUMESC.
Dacă 5 locatari ai unei scări refuză să contribuie financiar pentru efectuarea izolaţiei acoperişului blocului, aceasta fiind efectuată exact cât ţine scara respectivă, care este calea legală în vederea constrângerii acestora pentru a contribui la lucrare.
Vă mulţumesc.
Credeți că se poate motiva schimbarea întregii conduceri din Asociația de Proprietari , în întâmpinarea pe care o depunem ca la judecătorie într-un litigiu cu societatea care distribuie agentul termic, astfel încât să motivăm că nu am avut timpul necesar pentru a verifica actele necesare din care să reiasă calcularea penalităților pe care societatea vrea să le câștige în instanță.
Vă mulțumesc.
Pentru a efectua o lucrare în subsolul blocului trebuie obligatoriu firmă?
Nu este persoană fizică autorizată.

Instalatorul nu este persoană fizică autorizată, a?a că plata la fd de sănătatte nu se mai face, trebuie respectate celelalte etape bănuiesc că banii au trecut prin asocia?ie.

De acum înainte trb executate lucrările cu firme, nemaifiind atâta bătaie de cap.
Se poate executa o lucrare în subsolul blocului cu un instalator iar după terminarea executării lucrării se poate face un proces verbal între asociaţie şi executan, proces verbal semnat de către administrator, preşedinte şi locatari ai blocului care au beneficiat de lucrare.P.V să conţină suma dată în prezenţa locatarilor.Se vrea abordarea unui instalator particular deoarece suma e foarte mare şi nu sunt bani pentru lucrare este c-am de 3 ori mai mult cu o societate.Instalatorul dă şi garanţie 12 luni.
Se poate sau nu.
Vă mulţumesc.
am şi eu nevoie de un model cere pentru repunerea pe rol a unui dosar care este suspendat în instanţă.
vă mulţumesc


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Știți cumva dacă pentru schimbarea țevilor din subsolul blocului se poate scădea de la plata impozitului cum era cu izolația acoperișului.Dacă da cof cărei legi, ordonanțe etc.
Vă mulțumesc.
Cum se poate ocupa un post de șef birou într-o instituție publică până acum acea persoană fiind într-o funcție publică de execuție și odată terminând masterul ar dori să știe dacă poate participa la un concurs organizat de acea institiție.De la personal i se spune că nu are 2 ani din momentul în care a dat examen pentru clasa 1 grad profesional asistent.