avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate anetaaneta

Activitate anetaaneta

Președinta de bloc nu face fata vremurilor avînd 4 clase. Legal ce se poate face ?In cazul ca nu o putem da jos cu ședința de bloc.
Comitetul executiv al blocului nu vrea sa-i dea in judecata pe restantieri.Ce pot sa fac eu ca simplu proprietar,pot sa ii dau in judecata?
Proprietari blocului au votat in sedinta un control contabil(audit). Se pot folosi banii din fondurile speciale,penalitati pentru plata auditului?
Cit costa un audit la un bloc pe 2-3 ani.
Discuție Pensie
Am miopie forte peste - 23 pensionata gr 2 cu complicatiile acestei boli, recent am facut o interventie pentru cataracta si a fost schimbat cristalinul si port ochelarii decit la citit.Pensia poate fi taiata ? Boala a ramas aceiasi adica miopie maligna. Va multumesc.
Discuție Mostenire
Tatal meu a murit iar mama traieste am facut succesiunea dar am o nelamurire,primeam niste facilitati si au fost taiate, pentru ca figurez cu doua proprietati.Mentionez actul a fost facut ca mostenitoare iar eu nu stau cu mama. Va multumesc
Cum trebuie sa formulez o cerere la primarie?, cu privire la o mostenire a4 frati care au un loc si pe care au titlu de proprietate ,dar una dintre surori care detine actul a dat pamantul in arenda fara acordul celorlalti si beneficiaza de tot.Doresc sa aflu cui a dat in arenda si cum se numeste societatea. Va multumesc.