Mutumesc pentru raspuns.
Vanzarea se poate face in baza unui borderou de achizitie sau ce alt document se va intocmi ? Si ce obligatii fiscale pentru pf impune aceasta vanzare?
Buna ziua,
in cadrul unui proces de mediere avand ca obiect un conflict de munca cu fostul angajator, am ajuns convenit cu acesta, ca in schimbul unei anumite sume sa renunt la cererile formulate in instanta. Sunt considerate venituri impozabile sumele primite ca despagubiri in astfel de cazuri?
multumesc pt raspuns cu toate ca nu acesta era raspunsul pe care il asteptam, tin sa precizez ca toate autorizatiile sunt in ordine mediu, rar, dsv, poitie, Nelamurirea mea priveste aspectul strict contabil .
Buna ziua,
tocmai am infiintat o II , in sistem real, neplatitor TVA,avand ca activitate principala dezmemrari auto. In acest sens, pana la data infiintarii II am cumparat, ca PF , un nr de 3 masini avariate, de la diverse pers fizice, in baza unui act de vanzare cumparare de mana. Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez corect ca sa trec aceste auto de pe PF pe II?
totodata as vrea sa intreb cum se procedeaza din punct de vedere fiscal, in situatia in care, doresc sa achizitionez din UE astfel de masini pt dezmembrare?
Multumesc
Buna ziua,
tocmai am infiintat o II , in sistem real, neplatitor TVA,avand ca activitate principala dezmemrari auto. In acest sens, pana la data infiintarii II am cumparat, ca PF , un nr de 3 masini avariate, de la diverse pers fizice, in baza unui act de vanzare cumparare de mana. Intrebarea mea este cum trebuie sa procedez corect ca sa trec aceste auto de pe PF pe II?
totodata as vrea sa intreb cum se procedeaza din punct de vedere fiscal, in situatia in care, doresc sa achizitionez din UE astfel de masini pt dezmembrare?
Multumesc
buna ziua,
am optat pentru CCC de 2 . Conform legislatiei 1 luna se transfera catre celalalt parinte, dar ce se intampla in situatia in care acesta raman intre timp fara oc de muca?
Buna ziua, lucrez in cadrul unei societati cu capital privat strain de aproape 15 ani si nu am beneficiat niciodata de spor de vechime. Are angajatorul obligatia de a acorda acest spor asa cum prevede Contractul colectiv de munca unic la nivel national, in conditiile in care acesta nu este prevazut in CIM sau RI si nici nu este inclus in salariul de baza? Multumesc