avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate gabiifrim

Activitate gabiifrim

Discuție Poprire somaj
Buna ziua,

Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.

In data de 25.12.2015 mi s-a pus poprire pe conturi pentru o datorie mai veche la un credit.

Din Octombrie 2015 sunt in somaj.

Am fost la Raiffeisen unde am cradul pe care imi intra somajul si am intrebat daca imi pot retrage somajul si ei mi-ai spus ca da, ca nu se opreste somajul la popriri.

Ma duc ieri la Raiffeisen din AFI palace si Cora lujerului si mi-au spus ca nu imi pot da banii pentru ca s-au dus la poprire.

Din ce stiu exista un articol in codul de procedura civila care spune ca de somaj, salarii etc nu se pot atinge sau pot opri un anumit procent.

Buna ziua,

De curand am primit decizia de concediere pe motivul desfiintarii postului.

As vrea sa stiu daca pot obtine de la angajator contractul colectiv de munca si regulamentul de ordine interioara.

Ce se intampla daca angajatorul refuza sa mi le dea.

Va multumesc pentru contract, dar intrebarea era alta.

As vrea sa stiu daca exista posibilitatea de a-mi face site de creare web site si creatie grafica in baza acelui contract de colaborare.
Am uitat sa mentionez ca firma respectiva cu care am contract de colaborare nu presteaza servicii de web design si creatie grafica. Acest cod caen este unul secundar.

M-ar interesa daca exista o cale legala pentru asta.
Buna ziua,

Am contract de colaborare cu o firma care are cod caen pentru create web site si creatie grafica.

Intrebare

Imi pot face un site, eu ca si colaborator cu firma respectiva cu un nume, altul decat numele firmei.

De ex. firma cu care colaborez se numeste Y S.R.L, iar site-ul pe care vreau sa-l inregistrez sa se numeasca www.crearesite.ro

Multumesc si o zi buna va doresc!
Discuție Acte somaj
Buna ziua,

Indeplinesc conditiile de acordare somaj, dar nu reusesc sa dau de unul din angajatori pentru a lua actele necesare pentru somaj.

Exista o alta posibilitate de a face rost de acele acte. Am auzit ca de la ITM se elibereaza o adeverinta care tine loc de acele acte.

Multumesc
Răspuns la discuția Taxe PFA
k, am inteles, dar ce se intampla daca nu realizez acest venit minim? Mai trebuie sa platesc cei 252 RON
Discuție Taxe PFA
Buna ziua,

Ce taxe trebuiesc platite pentru un PFA.

Cel mai mult ma intereseaza CAS, Cat se plateste pe luna sau trimestrial si in functie de ce se platesc toate taxele.

Va multumesc.
Discuție Succesiune
Buna ziua,

Suntem 2 frati, mama a decedat de 13 ani, tatal este in viata.

Care este cota parte a fiecaruia dintre ei daca se face succesiunea?

Multumesc.
Răspuns la discuția Calcul concediu crestere copil
Daca ma mai puteti ajuta cu inca o nelamurire ar fi perfect.

Sotia a nascut pe 09.08.2013, eu o sa mai vin la munca pana pe data de 04.09.2013 inclusiv,

Ce date de incepere/inchiere trebuie sa trec pe cererea de suspendare a contractului colectiv de munca.