intrebarea mea se referea strict la impunerea fiscala, adica fiecare cumparator se impune cu cota de 50% din autoturism la primaria din raza sa de domiciliu?
la inmatricularea autoturismului stiu ca se trece un singur propritar pe carte
Cum se impune fiscal un autoturism care are doi proprietari?
Mentionez ca autoturismul a fost cumparat in cote egale, si cumparatorii nu au domiciliul in aceasi localitate
pentru vanzarea unui imobil al carui proprietari sunt trei persoane fizice in urmatoarele cote:
1. cota de 2/3
2. cota de 1/3
3. drept de uzufruct viager
pentru vanzarea acestui imobil este nevoie si de acordul persoanei cu drept de uzufruct viager sau se poate vinde fara ea?
in cazul unei datorii catre brd, care a fost transferata catre o firma de recuperari, si care nu a putut fi recuperata prin executare silita, care sunt masurile luate de instanta in acest caz. datoria este de aproximativ 19.000 euro
in anul 2008 am luat pe numele fratelui meu unapartament prin credit ipotecar, eu era in proces de divort si nu vroiam ca acest bun sa fie obiectul partajului. tot in acea perioada fratele meu a luat de la o alta banca un credit de nevoi personale fara garantii si giranti. el nu a achitat acest credit de nevoi personale si acum executorul judecatoresc , cu toate sa a semnat un angajament de plata cu acesta, a depus interdictie de instrainare pt imobil. mentionez ca in anul 2009 am incheiat cu fratele meu, la notar, un precontract de vanzare cumparare in care se mentioneaza ca eu platesc creditul ipotecar si ca dupa plata acestuia pot finaliza cumpararea.Exista posibilitatea sa pierd acest apartament? Executorul, chiar daca a fost semnat acel angajament, continua procedura de scoatere la licitatie a acestiu apartament? ce as putea face in continuare?
In urma divoetului incheiat in anul 2008, am incheiat in anul 2009, la un birou de mediere, un acord de mediere. La aceea vreme nu am fost indrumata spre pasul urmator de finalizare a acestui acord.
Ca urmare in acest an, cand am aflat mai multe despre mediere, am depus la judecatorie acest acord pentru a fi investit.
Au cerut o serie de acte privind bunurile inscrise in acest acord, precum si achitarea unei taxe, pentru ca in final cererea mea sa fie respinsa- dezinvestire.
Ce as mai putea face in continuare? Cui sa ma adresez pentru a finaliza acest act
Buna seara!as dori daca se poate sa stiu ce pot face in situatia in care m-a adus vanzarea unei masini.aveam de vanzare o masina second-hand,am fost contactat in urma anuntului de pe net,de un client din alta localitate,care a si venit si a cumparat masina.au fost de fapt 4 persoane:cumparator,unchi,bunica si matusa.au studiat masina aia 2 ore si intr-un final dupa probe de mers si consultari intre ei,au decis s-o cumpere.seara ,cand au ajuns acasa,ma suna mama cumparatorului,care mi-a spus ca ea este procuroare si ca masina este o caruta... si ca a vazut ca mine cu sutele,ca ma ancheteaza,ma "leaga" si alte injective greu de reprodus.cerandu-mi in final sa iau masina inapoi,lucru pe care nu l-am acceptat.am si incheiat convorbirea pt ca se urla ca pe maidan...mai precizez ca pe contract la rubrica cumparator a fost trecuta mama baiatului care a venit,doamna procuror,ea nefiind prezenta.vroiam doar sa intreb ce trebuie eu sa fac?pt ca eu chiar nu inteleg cu ce am gresit,si pt urletele doamnei procuror eu nu vreau sa cedez.plus ca m-a si injurat ca la usa cortului.va multumesc!