avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate alexuta32

Activitate alexuta32

Discuție curte comuna
buna ziua,as dori sa aflu ce pot face in cazul in care am un apartament intro curte comuna imobil aflat in forma de el,la parter iar deasupra un apartament cu o familie care are o scara laterala pe care urca separat,iar mie imi ramane curticica patrata unde nu ar avea nimeni acces deoarece numai eu sant jos,dar cei de sus tot isi baga alaturi de scara uscatorele de rufe practic in geamul meu si sub scara catrafuse invocand ca e curte comunaX-(.in fata mai e o parte de imobil cu 2 etaje dar ok,nu exista asociatie locatari
sanse sa obtina divortul aici si sa obtina custodia copilului exclusiva...de mentionat ca este de un an in tara ea si el nu a ajutat cu nimic la cresterea copilului
casatoria sa incheiat acum 3ani in iordania intre ceetatean arab roman si cetateana romanca,a rezultat un minor de 3ani dar sotii sau despartit ea ramanand in tara romania cu copilul.el a intentat proces pt divort din culpa exclusiva a ei si vrea doar ore de vizita pt copil f dese, si ofera pensie minima pt copil,ce sanse are ea
va multumesc mult pt raspuns..asteptam:)
buna ziua,stie cineva ce se poate face in cazul in care am depus la tribunal o sau un acord la mediator in vederea deciziei definitive in cazul unei pensii de intretinere minor si resedinta legala a acestuia..dar astept de o luna jumate o citatie sau termen si,,nimik
buna ziua,acum trei luni am fost oprita de o fata cu pliante pt o sesiune foto,si mam laat convinsa ca in urma unor taxe nu ff mari iti faceau un album foto si chiar daca in contract scrie ca la ridicarea albumului de poze trebuie platita o taxa pers care explica si incheia contractele spunea ca ne intelegem si ei isi retrag banii din contractele pe care agentia le va oferi,sedinta foto a fost un fiasco facuta la misto de 2pers care habar naveau nimik,asa ca nu ma mai interesat albumul,acum imi trimit mesaje cu amenintari cei din agentie ca ma reclama unui avocat si vor cere daune de 1000euro...ce sa fac
multumesc anticipat pt raspunsuri,,noi avem prima infatisare peste putin timp,iar avocata mea a cerut doar pensia de intretinere si nu stabilirea domiciliului copilului aici pt ca zice ca trebuie sa avem 12luni de cand santem in tara..iar italianul a cerut printro intampinare facuta cu o avocata de aici din bucuresti sa se trimita procesul in italia..ce sanse am mai departe,noi ink nu avem un an aici mai avem un pik..
am un copil de 3ani care are tata italian dar din septembrie anul trecut numai locuim cu el stam in romania,acum avem in curand primul proces pt stabilirea pensiei de intretinere si locuinta minorului,ce sanse avem sa nu trimita procesul in italia?noi nu santem casatoriti,el este casatorit cu alta,doar a recunoscut copilul atat

VA multumesc anticipat pt disponibilitatea dvs..ink sant in italia deocamdata dar sper sa pot ajunge in tara cu copilul,cu acordul tatalui.noi am fost concubini,el e inca insurat cu alta,eu ma simt ca la inkisoare aici singura fara intelegere si ajutor,astia sant rasisti cu romanii de aceea doresc sa ajung acasa si sa raman.cine imi poate recomanda un avocat bun?cred ca este greu de gasit un avocat capabil sa lupte atata pt o situatie ca a mea....
as vrea sa aflu daca stie cineva,daca am sanse sa raman in tara cu copilu minor de 2ani,sa nu ma mai intorc in italia cu el unde e nascut si recunoscut de tatal italian..ce trebuie sa fac sa pot ramane acasa...multumesc