avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate sebi777

Activitate sebi777

Refuzul primăriei de a efectua recepția la finalizarea lucrării, motiv :utilitățile trebuie extinse și branșate

Apa canal: cu niște costuri ridicate aș putea extinde rețeaua, odată extinsă rămâne gratuită pentru restul străzi

Curent: Deși în avizul de amplasament, au greșit și au spus "casa se poate branșa" și-au dat seama mai trz că, nu este așa și defapt nici măcar nu au o soluție de extindere, chiar dacă aș plăti

Curent am de la un vecin cu trifazic, put forat la adâncime + fosă ecologică

Este clar faptul, nu o pot intabula, ce mă macină este dacă așa va rămâne mereu, o poate cineva dărâma dacă m-ar da in judecată, să las timpul să treacă sau să dau pe cineva în judecată, o poate intabula un program gratuit de cadastru sistematic dacă se va face in viitor în zona ...
Eu am obtinut autorizația de construire, dar acum îmi este refuzată recepția, până nu am curect si apa canal. Curent am de la un vecin . Apa forata + put . Nu știu ce as putea face cu construcția in aceste condiții, in care nu o pot intabula , costurile extinderii sunt enorme
Care sunt conditiile si demersurile pentru a deveni coasigurat CAS? in cazul meu sotia este asigurata si suntem casatoriti de cateva zile?

1. Trebuie ca certificatul de casatorie sa aibe o vechime mai mare de 5 ani? CAS Timis afirma ca nu dar doctorita de familie si CAS Caras Severin afirma ca da

2.Trebuie sa astept pana la eliberarea noului buletin al sotiei?

Informatiile CAS:
Pentru sotul, sotia si parintii aflati in intretinerea unei persoane asigurate, alta decat cea care are calitatea de salariat:
copie act de identitate, pentru coasigurat si asigurat
documente care atesta relatia de rudenie cu persoana asigurata (certificat casatorie, certificat de nastere),
Declaratie pe propria raspundere ca nu au realizat venituri pe perioada termenelor de prescriptie, pentru coasigurat
declaratie pe propria raspundere a persoanei asigurate ca are in intretinere pe coasiguratul
Cerere de obtinere a adeverintei de asigurat
Adeverinta eliberata de angajator
La impozitul pentru apartament, asa stiu ca se procedeaza in cazul neplatii unor amenzi, daca as fi fost salariat cu acte in romania de asemenea puteau sa ma gaseasca
amenda nu a crescut singura, a crescut din cauza cheltuielilor de judecata.., mai este mentionat ca sunt si alte costuri de judecata in functie de cand va fi platita, nu inteleg de ce nu a intrat la impozit!

Sa inteleg ca ramane sa o platesc, sa angajez un avacat ar insemna costuri si timp
Buna tuturor, am primit in posta o somatie in legatura cu o amenda rutiera f mica din 2009, nici nu stiu despre ce e vorba, probabil am uitat de ea. Problema este ca de la o suma f mica sa ajuns la vreo 800ron plus taxe de judecata, nu inteleg de ce aceasta amenda nu a intrat in impozit, locul de munca este in strainatate.

Va rog sa imi dati un raspuns la ce as putea face
Dar daca el recunoste tot ce sa intamplat mai putin termenul inapoierii, eu as putea sa astept pana el nu mai exista. Este adevarata si treaba asta?
Răspuns la discuția Contor de gaz blocat
asta am crezut si eu ca se poate intampla si nimic mai mult :)
Am o cunostiinta a carui contorul de gaz este blocat,contor ce se afla in casa scarii. Facturile ii vin maxim 2lei pe luna . El susutine ca va anunta aceasta problema ca doar pana la urma se vor face controale si nu vrea sa aibe alte probleme. INTREBAREA AR FI: si daca vin cei de la gaze si observa defectul cu ce il afecteaza pe el? eu sincer in locul lui nu luam nici un fel de masura deoarece contorul nu este in interiorul aparamentului si facturile ii sunt platite la zi
Termenul de 3 ani este trecut.... sa inteleg ca nu ar fi o solutie inregistrarea video, sau o alta solutie