avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate silvia77

Activitate silvia77

Buna ziua. Daca mama are concediu crestere copil atunci tatal poate beneficia de concediu medical copil bolnav?
Răspuns la discuția certificat de donare
multumesc mult
Răspuns la discuția certificat de donare
Si pot vinde aceasta proprietate?
Buna ziua. Am primit o donatie facuta prin notariat asupra unui imobil. ce riscuri sunt sa pierd aceasta proprietate? se poate ataca aceasta donatie? cine o poate ataca? exista un termen in care se poate face acest lucru? MULTUMESC.
Răspuns la discuția decontari analize si investigatii
asta stiu dar pe langa asta cei care lucreaza in sistemul sanitar au niste beneficii. asta caut. multumesc.
Răspuns la discuția decontari analize si investigatii
multumesc pentru raspunsuri. Stiu sigur ca exista ceva dar nu stiu exact iar angajatorii nu sufla nici o vorba.
Buna ziua. Lucrez in domeniul medical si am inteles ca exista o lege care spune ca personalul medical beneficiaza de decontarea de catre angajator a unor analize si investigatii care nu sunt decontate de catre casa de asigurari. Ma intereseaza exact aceasta lege si continutul acesteia. Multumesc anticipat pentru ajutor.
Răspuns la discuția ACCIDENT DE MUNCA
multumesc de raspuns
Buna ziua. In urma cu o luna am suferit un accident rutier in timp ce ma deplasam spre servici. Am declarat ca fiind accident de munca avand in vedere conditiile producerii acestui accident. Problema este ca nu veneam de acasa dar se poate demonstra ca mergeam in drum spre servici urmand ca tura mea sa inceapa in aprox 30 de minute. De la medicina muncii am fost sfatuita sa nu declar accident de munca pt ca nu pot demonstra ca nu veneam de la adresa scrisa in buletin. De la spital am primit concediu medical de 5 zile cu codul de indemnizatie specific accidentului de munca si de la medicul de familie am primit in continuare inca 6 zile cu acelasi cod. Se poate ca ITM-ul sa nu aprobe plata acestui concediu?
Buna ziua. De aproximativ un an am fost executata silita pt un credit restant si am o poprire pe salariu care vireaza lunar banii in contul bancii. Am o proprietate pe care vrea cineva sa mi-o lase si nu stiu cum e mai bine sa fac .... testament sau donatie. Intrebarea este daca executorul judecatoresc poate sa puna sechestru sau sa mi-o ia in vre-un fel?
MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT SUGESTII.