avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate ibn

Activitate ibn

Citesc si constat ca acest caz este o varianta a metodei Loverboy, care nu se sfârșește prin prostitutie ci prin credit nerambursabil. Din toata pățania asta va trebui sa invatati sa fiti mai precauta si sa nu vă subestimati adversarul. Din punctul meu de vedere dragostea este foarte frumoasa, sublima putem zice, dar până la a te transforma în institutie de credit nerambursabil. Procedati cum v-au zis antevorbitorii, poate ...... mai reusiți sa recuperati ceva....... Succes!
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bine ca cel putin ati scris pe forum inainte de a comite fapta, pentru documentare. Mai poate exista solutia sa locuiti in Romania, tara pe care o cunoasteti din toate punctele de vedere. Credinta religioasa in cazul Romaniei nu conteaza. Succes!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata doamna, Apreciez ca nu prezenta fizica a tevii va deranjeaza ci faptul ca trece pe la dumneavoastra prin proprietate. Cred ca o solutie mai buna ar fi sa percepeti chirie pentru acea teava, care sa va aduca ceva venituri. Daca nu le convine, vor renunta ei de buna voie. Cred ca ati putea face o notificare celor 4 printr-un cabinet de avocatura. Succes!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In conformitate cu legea, dumneavoastra aveti RCA valabil, putindu-i inmâna o copie + amiabila. De aceea exista si ati platit RCA, ca sa fiti aparat in astfel de cazuri. Succes!
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Având în vedere ca pentru ca sa nu cazi cu avionul trebuie sa nu te sui in el, puteti renunta la serviciile bunicii respective înlocuind-o cu o bona sau concediu medical asa cum vi s-a sugerat mai sus. Bunica respectiva trebuie luata asa cum este, dar comportamentul dvs fata de ea, observ ca indeparteaza sotul de dvs. Gresiti ca nu o aveti pe soacra de partea dumneavoastra caci este singura linie de acces in spatele frontului...... Nici divortul nu e o chestiune simpla, Iar daca veti divorta va sugerez sa procedati in asa fel incit copilul sa simta cit mai putin ca parintii sunt divortati. Sunteti sigură ca daca veti fi bunica va veti comporta cu nepotul cum vrea nora? Succes si cumpatare.
Sunt intrutotul de acord cu opinia dumneavoastra ca testamentul ar trebui sa primeze fata de toate celelalte si legea facuta de alesii nostri sa nu amputeze vointa omului. Ca in filmul "Trandafirii sunt pentru cei bogati" Nu cred ca cei in drept ar avea chef de o initiativa legislativa in acest sens.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iata una din prevederile nedrepte ale codului civil care face casatoria mai putin atractiva. In cazul descris, mostenitorul fiu al primului decedat este vaduvit de 1/4 din bunurile proprii ale parintelui sau, iar cel al mostenitorului supravituitor va propaga acea parte mostenitorului fiu al sau. Deci avind in vedere ca statistic femeile traiesc mai mult decit barbatii, inseamna ca daca nu au o nevasta mai in virsta, barbatii si fiii anteriori sunt probabilistic dezavantajati. Poate ca mai corect ar fi fost ca bunurile personale, in cazul existentei copiilor anteriori sa fie mostenite numai de acestia la moartea parintelui. Numai cine este in aceasta situatie poate intelege aceasta nedreptate. Cu sanatate!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind 1 iulie apare si o noua problema care este e-factura obligatorie, cu bineinteles inregistrarea asociatiei in SPV pe CUI cu semnatura digitala calificata, caci factura de care vorbeste dl. Grecu va veni prin SPV si numai asa va putea fi platita. Din cite stiu exista limita la plata cash, si va trebui OP din IBAN-ul asociatiei la care locatarii nu au acces. Si nu in ultimul rind este intrebarea: cum vor putea incheia locatarii un contract pe numele asociatiei cit timp legal nu o reprezinta.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte bine ca intrebati inainte, nu dupa ce ati facut pocinogul. Ridica semne de intrebare asupra intentiei dorinta lui de a plati anticipat si nu rate. Sa platiti pentru bunul altuia nu e corect, Utilitatile si alte cheltuieli MODERATE aferente utilizarii apartamentului puteti plati caci ar fi corect. Daca va veti casatori puteti sa intrebati aici - inainte- cum sa procedati. Succes!
Problema nu cred ca se rezolva telefonic. Puteti eventual sa incercati sa sunati de pe alt telefon. Dar acest angajator are si o adresa unde puteti sa scrieti cu confirmare de primire. Puteti face sesizare scrisa la ITM. Succes!