avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate ibn

Activitate ibn

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cind eram la servici si eu am contestat o sanctiune administrativa, si am patit exact ca dumneavoastra. Ceea ce inseamna ca o problema poate avea doua solutii legale diametral opuse. Cam contrazice logica elementara, dar asta e. Ma opresc aici cu zis-ul. Ceea ce am putut face a fost ca in pozitie de smerenie sa aduc cuvinte de multumire factorilor decidenti. Si gata. Viata merge inainte. Succes!
acest răspuns util

Poanta e veche de tot. Si mama mea care avea atunci aproape 90 ani a fost sunata tot asa, cu un presupus accident de circulatie. Numai ca ea m-a sunat pe mine care eram viu, nevatamat si s-a convins ca totul era fake. Si astia sunt smecheri. Cer sume accesibile ca sa nu mai renteze sa deschida pagubitul proces. Contul nu e fals ci e pe numele unor persoane nevoiase care primesc si ele cite o bucatica si asigura accesul full la contul respectiv. Din asta poate ati invatat ceva. Succes pe viitor.

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar un contract ati facut? Ca sa se cunoasca exact drepturile si obligatiile partilor? Sau ati platit 8000 lei pe vorbe? Si in cont Revolut cumva? Acum, dati-o in judecata.. Mie personal imi cam miroase a teapa
Doamna, in primul rind cred ca ar fi bine sa cititi conditiile de asigurare si sa vedeti ce si cum. Businessul asigurari este astfel construit incit sa nu plateasca cu darnicie, caci ar da faliment. Acum ati avea doua situatii. Sa vreti dreptate in continuare in relatia cu banca si sa-i actionati in judecata, cu un rezultat deocamdata imprevizibil. Sa achitati datoria tatalui si astfel eliminati cheltuielile si stresul aferent. Atentie! Cind se scoate un apartament la licitatie, pretul este mult mai mic decit pretul pietii. Si iar atentie! Nu va subestimati adversarul. Succes!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimata doamna, cred ca dumneavoastra gresiti in aprecierea situatiei. La o succesiune se preiau prin acceptare si bunurile dar si....... datoriile. In loc sa va framintati cum sa nu platiti datoria TATALUI DUMNEAVOASTRA, mai bine ar fi sa va ginditi cum sa o platiti. Nu e musai prin rate. Puteti sa vindeti apartamentul dupa ce deveniti proprietar si sa platiti datoria. Asa ar fi corect. In viata cistigi sau pierzi cu aceeasi seninatate. Nu subestimati creditorul pentru ca au pirghii sa se apere in astfel de cazuri, altfel ar falimenta. Succes!
Consider ca ati procedat intelept, mai ales ca mai intii ati intrebat inainte de a face pocinogul. Daca vreti informatii despre orice persoana juridica le puteti gasi dupa nume si judet sau CUI cum v-am scris in postarea mea anterioara. Succes!
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa avansul cerut imi miroase a Nordis. Chiar credeti ca va termina imobilul in 6 luni cite au mai ramas? Daca si apartamentul este 80% gata este altceva. Ca si la Nordis dumneavoastra cumparati o promisiune. Iar patronul poate cheltui in avans profitul inca nedefinit pentru ca il va avea. Despre firma puteti cauta pe mfinante.gov.ro - informatii contribuabili si veti vedea datele de bilant. Parerea mea este sa va indreptati spre alte zari si sa platiti proportional cu ce e pe teren+10%. Sunteti aparata cit banii sunt la dumneavoastra. Succes!
Răspuns la discuția Fonduri europene PNRR
acest răspuns util
Bine ca ati refuzat. In caz de litigiu cu iz penal de vina este acarul Paun, adica dumneavoastra. Numai ca fiti atenta in continuare ca s-ar putea sa se exercite presiuni asupra dumneavoastra pentru a demisiona, iar daca sunteti functionar public sa va impuna o mobilitate in alta localitate. Succes!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate miroase a inselatorie. Punctul slab exploatat este acelasi ca si la Nordis: omul da o groaza de bani pe o promisiune, acolo cu acte iar aici fara contract, fara identificarea prealabila a furnizorului. Cum sa dai atiti bani fara sa pipai ceea ce cumperi? "Parcul" asta cred ca este similar cu "reprezentantii" unor banci cu nr. de Benin (+229) noname care cica ofera imprumuturi dar mai intii sa le trimiti o anume taxa intr-un cont. Ca sa se fereasca, contul este pe numele unor persoane nevoiase care primesc si ele o parte mica din bani. Daca intentionati sa actionati in instanta, ar trebui musai un avocat, si sa va ajute Dumnezeu sa aveti din ce sa recuperati suma. O vorba spune: niciodata sa nu subestimezi adversarul" Succes!
Cea mai simpla moarte e moartea altuia. Nu acceptati asa ceva. Nu vi se poate impune cu forta.