avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate ibn

Activitate ibn

In urma declaratiei unice ce o veti depune pina la 25 mai 2024 veti plati impozitele rezultate pentru 2023. Contabilitatea este in partida simpla. Eu de exemplu, am un PFI si imi tin contabilitatea singur prin intermediul unei aplicatii web. Ezit sa o denumesc pentru a nu fi acuzat de reclama.
Dumneavoastra nu vedeti ca miroase urit? Lacomia strica omenia, spune o zicala. Si tocmai lacomia este exploatata de catre unii oameni, iar exemple pe fb sunt numeroase. Imaginati-va ca omul traieste cu sotia in separatie de bunuri, faceti ceea ce vi s-a propus, apoi el vireaza banii sotiei in numerar si el ramine fara nimic ce poate fi executat silit, ca in momentul nasterii. Ce faceti atunci? Cum va recuperati paguba? Mai bine folositi titluri de stat, sunt sigure si neimpozabile. Cine risca mult poate pierde tot . Succes!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Coloana de apa este parte comuna administrata de Asociatia de proprietari. Nu intercaleaza robinet orice proprietar pe ea. Luati legatura cu AP pentru a reglementa situatia. In caz ca nu rezolva exista compartimentul dedicat AP la Primarie. Mai puteti face sesizare la DSP caci daca nu aveti apa sa va spalati apar diverse boli. Intre timp demersul pentru santaj poate merge inainte. Succes!
Răspuns la discuția Drept de proprietate - mostenire
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Facând socoteala aritmetica rezula ca doamna respectiva a stat 22 ani cu banii dati pe o promisiune de vâinzare fara sa perfecteze vănzarea. Cât de credibil ar putea fi? Si dupa moartea tatalui meu am primit un telefon de la o femeie care spunea ca a avut o relatie cu tatal meu in tinerete. I-am spus sa actioneze in judecata daca doreste ceva si s-a linistit fiindca am mirosit ca adulmeca banul nemuncit. Fiti linistita si urmati sfatul antevorbitorului meu. Succes!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Schema aceasta a aparut dupa 1990 fiind folosita de catre camatari. Ca doar nu o sa traiasca ei din dobinda perceputa de banci. Dupa ce mai cititi o data cu atentie contractul faceti cum au spus antevorbitorii. Timpul lucreaza in defavoarea dumneavoastra in cazul de fata.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sugestie. Daca tot rupeti relatiile cu acest angajator poate ar fi bine sa verificati la ITM daca v-a platit contributiile datorate conform legii. Daca stiti ca nu aveti nici o vina in producerea pagubei actionati pina in pinzele albe pentru drepturile legale ale dumneavoastra
Cred ca ar fi bine sa mai recititi contractul si eventual sa solicitati sfatul unui avocat. Daca va simtiti neindreptatita il puteti chema in justitie. Succes!
Domnul Surcel are dreptate si e logic. Povestea poate ar fi buna si de un scenariu de film. Dar cred ca ar trebui sa manifestam compasiune si intelegere fata de aceasta femeie care creste doi cetateni români si ne-a cerut ajutorul. Din analiza celor descrise rezulta ca "sotul" ori are o stare materiala de invidiat, ori niste caracteristici reproductive peste medie, fiindca nu a fost vorba de viol ci cum se spune la divort "din vina ambilor parti", ceea ce a condus la faptul ca dumnealui a avut mare cautare. Asadar , acum, in situatia data, ceea ce poate face mama in cauza este sa minimizeze pagubele. Pentru "sot" e simplu: procentul din venituri se imparte la câti copii sunt, care trebuie intretinuti. Greul intervine la mame, care trebuie sa gospodareasca veniturile pentru a creste copiii in cauza. Succes!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Iertat sa-mi fie ca intervin. Ma gindesc ca dupa pronuntarea sentintei, datoria ce se va contura va afecta si pe sotia actuala a sotului in cauza, acestia fiind probabil in comuniune de bunuri. Mai ales daca "fina" in cauza va porni executarea silita. Fiindca se vede ca lupta si nu se lasa. Pentru minimizarea pagubei ce va surveni, cred ca ar fi bine ca familia in cauza sa treaca la separatia de bunuri, pentru ca executorul sa execute in fapt doar sotul in cauza. E doar o idee....
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceea ce puteti sa mai faceti acum este sa reduceti cheltuielile pentru a rambursa creditul. Succes!