E foarte bine sa fi precaut,parintii stiu mai bine ca au experienta vietii si v-au sfatuit bine,Deschideti ochii bine acum ca sa nu deschideti punga mai tarziu.Divortul e la ordinea zilei astazi asa ca bine faceti ca puneti in discutie ce se va intampla la un eventual divort.Dragostea se stie tine 2-3 ani.Nu poti cunoaste omul nici daca stai 10 ani impreuna cu el.Multi s-au ars crezand ca omul ales e corect si onest.Si eu (patita) as fi bagat mana in foc ca fostul sot nu e in stare sa ma escrocheze prin minciuni si martori falsi ca sa obtina de la mine la partaj,ceea ce nu i se cuvine.Asa ca atentie mare!!!
Buna.Nu e vorba de un bun comun.,casa e bun propriu dar el vrea s-o transforme in bun comun (cica a demolat-o si a facut alta) A avut martori mincinosi care au confirmat ca a demolat-o dar expertul a vazut (dupa grosimea peretilor) ca nu a fost demolata.Normal ar avea drept de creanta fiidca a efectuat manopera la renovarea casei dar el ar vrea toata casa.Din aceasta cauza vrea dublarea valorilor in speranta ca va obtine 50% ,eu sa nu am bani pt sulta si sa-i ofer casa care in realitate valoreaza cat sulta. Eu sa raman fara nimic .Asta e manevra lui murdara.
Revin si cer ajutor in problema expertizei sau expertului mai bine zis:Am aflat de la un vecin (la care s-a "laudat" reclamantul) ca expertul a fost mituit ca sa "scoata" acele valori (duble) la evaluarea imobilului si a manoperei pt imbunatatiri.Dupa ce s-au efectuat masuratorile la imobil , .reclamantul ar fi efectuat lucrari la casa expertului timp de 2-3 saptamani .
Ce ma sfatuiti sa fac? Am depus obiectiuni si am cerut sa se refaca expertiza folosind alta metoda de calcul (doclib sau X-DEV )si de evaluare.Au fost multe lucrari calculate desi nu s-au efectuat.S-a aprobat cu suplimentarea onorariului.Avand in vedere ca a fost mituit nu ma astept sa raspunda corect la obiectiuni.Nu am fost contactata de xpert pt refacerea expertizei, nu m-a sunat nu m-a anuntat ca ar intentiona sa vina sa se convinga de cele afirmate in obiectiuni,nimic.Avocatul meu s-a intalnit cu expertul care a zis ca totul e ok la expertiza ca nu a gresit cu nimic etc. Ceea ce nu inteleg, e de ce expertul poate face oricum o expertiza fara sa fie tras la raspundere? Nu-mi convine? cer alta expertiza.alti bani.iar expertul e bine mersi isi ia banii si i se falfaie.... E corect asa?
Buna! prin fata casei mele trece un parau.Ca sa pot intra cu masina in curte am facut pe cheltuiala mea un podet peste apa.Vecinul de peste drum tot mereu parcheaza pe podetul meu ceea ce ma deranjeaza.Cand vin ai mei cu masina nu pot intra in curte din cauza masinii lor.Am voie sa pun un lant de-a latul podului sa -l opresc sa mai parcheze pe podul meu ? se considera bun public ?
Buna seara! Va rog un raspuns (sau mai multe) in urmatoarea speta: La un partaj judiciar reclamantul sustine ca mobila achizitionata in timpul casatoriei ,e bun comun desi a fost cumparata din banii paratei ,obtinuti din vanzarea unui apartament bun propriu.Instanta cum va sti daca e asa sau nu? Reclamantul zice ca s-a cumparat din veniturile lor lunare iar parata sustine ca din banii ei personali . Exista copie dupa contract v-c la dosar,si factura pe numele paratei.E posibil sa fie luata ca bun comun?
daca un imobil vechi de 78 ani a fost renovat (nu s-a demolat)si inlocuit acoperisul (pus placa beton deasupra) nu i se mai aplica procent de uzura? Daca trebuia sa aplice expertul un procent cam cat ar fi acela?Multumesc!