avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate denisescu

Activitate denisescu

Răspuns la discuția Probleme despagubire RCA
am fost la sediul din judetul meu si mi se da acelasi raspuns ca dosarul de dauna este acceptat si propus pt plata...cand sun in call center acelasi raspuns
care sunt costurile inceperi unui proces impotriva asiguratorului Astra?
sunt in situatia in care ei au aprobat dosarul de dauna pt plata,deci mi-au dat dreptate doar ca nu mi-au mai platit dauna
se merita sa incep un proces pt o suma de 2000 euro?
pot solicita penalitati de intarziere pe perioada procesului,chletuieli judecatoresti si alte daune morale?multumesc frumos!!!
asiguratorul rca Astra mi-a acceptat dosarul de dauna si a zis ca se va face plata in cateva zile...de la aprobare...de atunci a trecut mai bine de o luna si nu mi sa mai facut plata iar in momentu cand i contactez mi se ofera un raspuns de genu ca plata se va face dar nu se stie cand...
ce pot face in acest caz?
precizez ca am facut reclamatie la Autoritatea pt supraveghere financiara,momentan nu am primit un raspuns de la ei
buna ziua ,la finalul luni mai am fost implicat intru-un accident de circulatie, fara victime ,eu fiind in calitate de nevinovat ,am ajuns cu persoana vinovata la o impacare amiabila si ne-am dus impreuna la asiguratorul ei Astra unde am completat formularele de constatare amiabila,dupa care am facut excat ce am fost indrumat de catre inspectorul de daune,dupa o saptamana mi sa comunicat ca este dauna totala si mi sa propus suma de 9000 ron pe care am acceptato cu greu(fiind o suma mult prea mica avand in vedere ca mi-au sarit airbagurile si toata fata masini sparta audi a3 an 2002),am completat cererea de despagubire dosarul a fost acceptat a trecut de toate fazele lor si trimis catredepartamentul contabilitate/platii ,mi sa zis ca in 10-15 zile voi avea banii in cont,a trecut de atunci o luna si nimic,am tot sunat in call center unde mi se da din umeri,nimeni nu imi zice un raspuns concret daca voi mai primi banii,cand ? ce ar fi de facut in acest caz?
Va trebui sa ajungem in instanta?
care sunt procedurile si costurile?
adica vreiti sa spune-ti ca sansele sa primesc cu executare sunt mai mari decat sa primesc cu suspendare?
avand in vedere ca prejudiciul a fost mic de 100 lei si a fost recuperat in totalitate
iar victima nu a depus plangere
intrebarea mea este care este pedeapsa mea minima si pedeapsa maxima?
in tot acest timp e posibil sa fiu urmarit in vederea activitatii mele infractionale?
de ce dureaza asa demult stadiul de cercetare?practic de atunci nu am mai primit nici un semn din partea politiei
din cate ne-au spus atunci va mai urma o tura de declarati ,deaorece am fost 4 persoane si am dat declarati diferite
Buna ziua,am fost prins la furat de combustibil impreuna cu alti 3 tovarasi,
defapt sa facut un apel telefonic catre politie si pana a venit politia noi eram pe picior de plecate si ne-au deschis porbagajul masini care era cu cateva canistre de combustibi
Dupa declaratile care au urmat la sediul politiei ni sa spus ca vom fi anuntati si chemati pt cercetare,a trecut de atunci jumatate de an si nici un semn
care sunt riscurile la care sunt expus conform noului cod penal avand in vedere ca nu am antecedente penale??
Multumesc anticipat

Buna ziua,am fost prins la furat de combustibil impreuna cu alti 3 tovarasi,
defapt sa facut un apel telefonic catre politie si pana a venit politia noi eram pe picior de plecate si ne-au deschis porbagajul masini care era cu cateva canistre de combustibil,faptasul a recunoscut tot iar restu am declarat ca nu am fost cu el si ca acum neam intalnit...si nu stiam ce face sau ce a facut,el a declarat contrariul ca a fost cu noi si ca e adevarat ca am furat,ce ar fi de facut cand vom fi chemati la cercetari penale pt declarati?isi mai poate modifica declaratia faptasul?ce ar fi bine sa spuna?poate declara ca nu a furat si ca acolo le-a gasit?isi mai poate modifica declaratia spunand ca nu am fost cu el?deoarece nu exista martori si nu am fost prinsi nimeni in fapta ,si care ar fi consecintele avand in vedere ca nu am mai avut probleme cu politia nici unul (fara antecedente)?multumesc frumos