Fiind pensionar anticipat cu pensi sub salariu minim am lucrat la o firma 2 luni si am primit decizie ca in cele doua luni am primit venituri necuvenite de la casa de pensii si mi se solicita returnarea veniturilor primite ca pensie .am sansa sa anulez decizia? si cine ma poate ajuta cu un lnk model de contestatie.
Am depus adeziune si confirmare in termen la partidul pe listele caruia am fost ales consilier ,la cateva zile am aflat ca datorita unor manevre oculte voi fi exclus din partid si implicit din consiliul local,din acest mtiv am revenit cu optiunea de a deveni independent.Pe surse aflu ca daca am facut a doua optiunen voi pierde automat locul in consiliul local.Este adevarat?? Unde ma pot adresa daca se intampla asa ceva??
Va multumesc!=D>=D>
Pe data de 5/10/2014 am semnat o adeziune pentru un partid eu fiind consilier local in functie de la acel partid ,pe data de 10/10/2014 se inregistreaza la primarie ,intre timp avand o discutie cu primarul in functie ,am fost amenintat ca voi fi exclus din consiliu ,pentru ca si el va opta pentru acelas partid si va avea putere de decizie,din acest motiv eu vreau sa anulez adeziunea pe care am semnato si vreau sa devin consiler independent,dar mi se spune de la primarie ca nu mai pot renunta la prima adeziune .Ce sfaturi legale pot primi de la dv.si daca nu cunva este un abuz al celor din primarie ,mentionez ca termenul limita de optiune este 15/10/2014 ora 24,00.
Va multumesc!!
Clientul meu nu a platit impozitul auto la primarie pt doua autoutilitare dupa cum urmeaza :una - inscrisa in 29.07.2003 si una inscrisa pe 01.07.2008 care este termenul de prescriere si cum se calculeaza mentionez ca nu a primit instiintare sau somatie.
Pe data de 02.08.2013 am parcat autocamionul pe malul lacului Belona din Eforie ,la ora 7.45 un echipaj de la Politia locala trece pe strada Marii si fotografiaza auto Pe 14 .09.2013 intocmeste un P.V.(la 42 de zile)iar pe20.09.2013 trimite P.V. la domiciliul meu.In termen legal contest la Judecatorie PV (intocmit la mai mult de 30 zile de la fapta si nu sa circulat pe zona interzisa).raspuns primesc citatie insotita de un referat al agentului care explica cum sa facut constatarea ,insotit de
6 fotografii ,2 cu auto parcata pe loc viran cu data de 02.08.2013 ora 07.43.,iar 4 foto cu indicatoare care arata ca accesul este interzis ,dar aceste foto au date si ore diferite de primele ,17.11.2013 ora 15.48 .nu-mi pot explica ,deduc ca la data si ora respectiva 02.08.2013 ora 07.43.nu exista indicatoarele respective:(:(:(:(
In august 2012 a icetat din viata un unchi fara mostenitori directi ,in anul 2000 a facut un testament prin care mi-a lasat un teren ,dupa ce in prealabil mi-a vandut casa cu clauza de intretinere.Inmormantarea am facuto eu si tote cele necesare.,documentez cu acte.
Pot primi ajutorul de inmormantare ? Am si certificat de mostenitor testamentar.
In anul 2008 am inscris in circulatie un autotursm pentru care am platit taxa de prima imatriculare in anul 2010 am primit o diferenta din taxa la cerere ,acum am primit de la anaf o instiintare ca am de plata 225 roni pe 2011 si 225 roni pe 2012 ca taxa prima imatriculare ,ce este aceasta si unde pot gasi detalii sau explicatii???