Nu mai inteleg nimic,un avocat spune 4 ani,altul în septembrie 2019,iar altul spune că intervine reabilitarea de drept după 3 ani.....NU VA SUPARATI dar nu este aceiasi lege pentru totii avocații????
Soțul meu a fost condamnat la 2 ani de închisoare,termenul expirând la 10.09.2015,as dori sa stiu când poate cere reabilitarea sau daca se face de drept.
Buna ziua, as dori sa stiu daca avansul de 35% in valoare de 25000e pentru achizitionarea unei case cu credit ipotecar se poate plati in 2 transe, o parte la semnarea antecontractului si diferenta de bani inainte sau la semnarea contractului de vanzare cumparare.Mentionez ca vanzatorii sunt de acord
Buna ziua,am fost condamnat la 2 inchisoare cu executare pe data de 10,09,2013 si am fost eliberat conditionat pe data de 18,11,2014 si as vrea sa stiu dupa cat timp apare reabilitarea de drept sau daca trebuie sa o cer eu in instanta si la fel dupa cat timp.
este vorba despre permisul auto,pe fond am pierdut iar in apel solutia a fost cea de sus,nu inteleg de ce avocatul a lasat sa se intample asa, va multumesc pentru raspuns
Anulează cererea de apel
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării apelului. Anulează apelul ca insuficient timbrat. Intrebarea este daca aceasta solutie este irevocabila? Mai pot face ceva?
09.09.2014
Ora estimata: 08:30
Complet: P7
Tip solutie: Termen preschimbat
Solutia pe scurt:
Document:
26.08.2014
Ora estimata: 08:30
Complet: P7
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Înaintează cauza spre soluţionare completului investit cu soluţionarea fondului, respectiv complet penal nr.3.
Document: Încheiere de şedinţă 26.08.2014
Am vb cu o cunostinta care este avocat si l am rugat sa se intereseze ce sunt cu aceste termene si mi-a spus ca este o indreptare de eroare(mai mult o banuiala) ......dar nu cred ca s a interesat absolut deloc...dvs ce parere aveti?