avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate lorette2013

Activitate lorette2013

Buna ziua, fata mea are 22 de ani, primul an de facultate l-a terminat, in al doilea an a terminat doar primul semestru, al doilea semestru l-a abandonat! Anul urmator din nou s-a inscris la facultate, a terminat primul semestru iar in al doilea semestru a fost exmatriculata! Pensia alimentara eu i-am trimis neintrerupt! Ce trebuie sa fac? La locul de munca imi spune ca imi trebuie un act prin care sa fie intrerupta pensia alimentara! Ea nu mi-a trimis anul acesta nici o adeverinta de la nici o facultate!
Va multumesc pentru raspuns
Si daca de registrul de casa se ocupa contabila? Pot sa ii dau ei?
Buna ziua, am o firma de intermedieri asigurari si am pus si xerox, am cod caen, casa de marcat, tot ce imi trebuie! Trebuie sa bat in fiecare de in casa de marcat? Trebuie sa am vreun registru? Eu foile pt xerox le folosesc si la printarea chitantelor pt asigurari? Ce trebuie sa fac sa fiu in regula in caz de control
Daca cumpar de la supermarket saci menajeri si imi da bon il pot scadea in contabilitate sau imi trebuie factura pe persoana juridica?
Discuție Clasa bonus
Buna ziua, cand am avut un accident aveam clasa de bonus B3, acum la reinoire imi da B6? Nu trebuia sa scada? Sau e o greseala din CEDAM? Dar trebuia macar B4 dar nu direct la B6
Răspuns la discuția Obiect activitate nou
Stiti cumva cat si ce mai trebuie sa platesc la Registru pentru autorizatie?
Buna ziua, am o nelamurire si as dori sa ma ajutati daca puteti! Am un SRL cu domeniul principal de activitate asigurari adica 6622, la activitati secundare am trecut si activitati de fotocopiere adica 8219, eu vreau sa pun si xerox + acte auto. Trebuie sa actrivez codul caen? Trebuie sa ma mai duc pe la Registrul Comertului sau este de ajuns sa cumpar o casa de marcat?
Răspuns la discuția PFA agent asigurari
Imi puteti spune va rog care sunt retinerile si cat?
Pentru a deveni agent de asigurare trebuie sa ma inregistrez obligatoriu ca pfa? Trebuie obligatoriu sa am calificare? Daca da, pot sa ma inregistrez ca pfa doar daca sunt in curs de calificare?