avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate nalex

Activitate nalex

Răspuns la discuția drepturi salariale
S-a admis recursul institutiei si am fost eliberat din functia publica.....adica am pierdut definitiv pe fond....insa solutia pe suspendare este definitiva in favoarea mea....si nu am fost remunerat!
Acu sunt din nou pe aceiasi functie(identica), numit prin redistribuire din corpul de rezerva.
Multumesc!
Buna ziua,
Intrebare: este un termen in care se depune cerere pentru concediu de 5 zile nastere copil?
Mentionez ca sunt angajat nou intr-o institutie publica, iar copilul are 4 luni ....?
Mai pot cere cele 5 zile?
Buna ziua,
Solutii: Daca in urma unei actiuni de suspendare a preavizului de eliberare din functie, s-a castigat in instanta definitiv suspendarea preavizului pana la solutia pe fond, institutia avea obligatia sa ne plateasca salariile imediat? adica pe 31 octombrie 2014 s-a castigat, iar instituita mi-a dat decizia din martie 2015....pentru perioada 1.11.2014 - 01.03.2015 ar trebuii sa fac alta actiune in instanta, fiindca pe fond am pierdut definitiv?
Ce solutii am?
Va multumesc!
Discuție oug 82/2013
Ajuta neconstituţionalitatea OUG nr. 82/2013 de modificare a Legii 188/1999, privind functionarii publici aflati in corpul de rezerva si eliberati din functie din motive neimputabile lor, in urma reorganizarii institutiei din care faceau parte?
Totusi Decizia 433/17 iunie 2015 este definitiva si general obligatorie....
Discuție Termen CEDO
Dupa ce ai depus documentatii pt o actiune la CEDO, cat timp dureaza pt afla daca este admisibila sau nu, sau care este procedura?
Pentru violarea dreptului la un proces echitabil, tinand cont ca am 3 colegi in speta identica (avocat,probe, inscrisuri)care au castigat, as putea sa ma mai adresez unei instante in Romania sau numai la CEDO pentru discriminare?
Institutia stie ca judecatorii Curtii au gresit......cu o motivare in care imi spun ca nu sunt inscrisuri...dar care sunt si exista pentru ca au fost cerute de judecatorul de la Tribunal, ba mai mult le-am adus la cunostiinta ca au castigat alti colegi(am depus adresa cu certificat grefa cu solutie in speta identica data tot de aceiasi judecatori).
- este inadmisibil ca in speta identica cu acelasi avocat,cu inscrisuri identice sa se dea trei solutii bune si una total invers si cu casare!
Ce solutii mai am ?????????? plangere penala??????????????
Mori cu dreptatea in Romania!
Dar la CEDO as putea incerca?
In situatia in care pierzi un proces civil privind litigii de munca, definitiv, ce s-ar mai putea face stiind ca in aceiasi speta alti 3 colegi de compartiment au castigat definitiv?
Mentionez faptul ca au fost aceleasi probe si acelasi avocat, inclusiv si completele.
Va rog sfaturi!
Multumesc,
Intr-un litigiu de munca, dupa ce ai castigat la prima instanta adica Tribunalul X, pierzi in urma recursului facut de institutia unde lucrezi la Curtea de Apel X Adica se admite recursul si caseaza sentinta.
Care este termenul de punere in aplicare a hotararii?
Adica pana cand mai pot merge la serviciu?
Hotararea inca nu este redactata!
In cazul Transferului la cerere de la o institutie publica cum ar fi fiscul la o primarie din acelasi judet am nevoie numai de acceptul odonatorului de credite de la primarie...tinand cont ca postul este vacant si inferior functie mele de la fisc, adica de pe insp superior pe insp principal la primarie si bineinteles cu respectarea cerintelor de sudii economice sau juridice.