avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate LIOANAMARIA

Activitate LIOANAMARIA

Discuție Presedinte bloc
Presedintele blocului a obtinut mandatul si in locul ei presteaza sotul ei.Este legal?
Ca sa se aprobe bugetul pe anul 2018, presedinta a decis sa fie validata EA si CENZORA ca sa poata fi aprobat bugetul.Nu trebuia intai sa alegem comitetul executiv si cenzorul si apoi sa adoptam bugetul?
Răspuns la discuția Salarii
Multumesc mult pentru raspunsurile dvs.
Discuție Salarii
Contabilul poate modifica salariile fara acordul comitetului executiv?
Discuție Acte contabile
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Presedinta asociatiei de proprietari refuza Comitetului executiv al asociatiei sa vada documente contabile ( stat de plata, raport revisal, facturi, contracte).
Habar nu avem cati angajati are blocul.
Ce masuri putem lua?
Multumiri anticipate.
Buna seara,
Am o nelamurire.
Presedintele asociatie de proprietari si cenzorul au contracte de munca in 2017? Sau raman contractele de mandat?
Exista vreo lege cu aceasta modificare?
Mult succes in continuare cu acest site.
Multumesc.
Buna seara,

Doresc sa va intreb daca este legal ca presedintele asociatiei,casiera,contabilul,cenzorul si gospodarul blocului sa-si acorde bani de concediu pe langa salariile pe care le incaseaza in fiecare luna??Doar femeia de serviciu are CM si este singura care ar fi indreptatita sa i-a bani de concediu.

Va multumesc.
Ioana
Răspuns la discuția Folosirea datelor personale.
Sondaje piata.
Colaborator - operator introducere jurnale la aceasta firma!!!
Probabil am o AMNEZIE totala daca nu imi aduc aminte sa fi lucrat la ei.
Pentru a fi colaborator undeva presupun ca se incheie o conventie civila nu?in prezenta mea cu semnatura mea?
Trebuie sa faca dovada acestei conventii??
Saptamana trecuta am fost informata printr-un SMS din partea unei banci, ca mi s-a pus poprire pe conturi, urmand a fi executata silit pentru .... habar nu aveam.
Trei zile am alergat pe la diferite institutii pentru a afla DE CE?
Sunt executata silit deoarece am primit foloase necuvenite in luna ianuarie 2011 - 143 Ron de la o firma de care nu am auzit in viata mea.
Specific ca in ianuarie 2011 beneficiam de indemnizatie crestere copil, nu aveam cum sa renunt la indemnizatie pentru suma de 143 ron.
Am contactat firma si mi s-a explicat ca in luna ianuarie 2011 figurez pe declaratia 112 cat si pe statul de plata si mi s-au virat acesti bani in cont.
Azi, firma ar fi trebuit sa-mi demonstreze cum am realizat eu venituri la ei, sa-mi trimita niste hartii.NU mai raspund la telefon.
Se pare ca cineva s-a folosit de datele mele personale iar eu trag ponoasele.
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie??Sunt disperata:((

Va multumesc,
Ioana

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca blocul in care locuiesc poate face sesizare la cei care se ocupa cu amenajarea spatiului verde din cauza unui copac taiat pentru a face o parcare laterala?
Spatiul verde din jurul bocului cui apartine?
Din acesta cauza parcarea nu a fost marcata, 5 locuri din totalul de 8 nu au fost distribuite.
Primele 2 locuri sunt sub semnul intrebarii, celelalte 3 locuri au pe gardulet agatat "LOC PLATIT ", iar functionarul de la parcari de resedinta mi-a comunicat ca cele 5 locuri nu au fost distribuite.
Mi-e greu sa cred ca cei care parcheaza acolo mint spunand ca au locul platit.
Functionarul de la parcari de resedinta mi-a spus ca de acesta problema se ocupa serviciul juridic.
De mai bine de 9 luni nu s-a intreprins nicio actiune de a marca aceste locuri,si nu cred ca in acest timp nu s-a gasit o rezolvare la sesizarea blocului,asta daca ea exista cu adevarat si nu este doar un motiv invocat de functionar pentru a pastra unele locuri pentru a obtine unele beneficii.
Sincer, nu m-as lupta sa obtin un loc de parcare,dar am doi copii mici si dupa o calatorie lunga trebuie sa avem noroc si sa ne ajute Dumnezeu sa gasim un locusor unde sa parcam.

Am o mare rugaminte! Sper din tot sufletul sa ma aputeti ajuta cu un sfat si sa ma indrumati sa gasesc o rezolvare.