Bun ziua,
Pentru contestarea unui PV de circulatie (nu a exista o contraventie reala, detin probe clare ca aplicarea legii s-a facut abuziv) am depus inca din luna noiembrie, in termenul legal de 15 zile la Judecatoria sector 1 o plangere insotita de toate probele necesare (copie PV, copii chitante plata amenda, etc fotografii care atesta aplicarea abuziva a legii, etc, dosarul fiind bine argumentat si documentat)
Am primit acum prin posta de la Judecatoria S1 o "comunicare Adresa" prin care mi se cer sa depun in termen de 10 zile, sub sanctiunea anularii cererii de judecata, urmatoarele documente:
A. Obligatia de a depune in 1 exemplar urmatoarele acte: cerere chemare in judecata, inscrisurile doveditoare.
....B
C. Taxa de timbru de 20 ron
M-am documentat pe net asupra noilor proceduri reglementat de art. 194 NCPC si remarc ca ceea ce aduce in plus este legat de datele de identificare mult mai elaborate ale celor doua parti.
Va rog daca ma puteti ajuta cu informatiile:
-Politia locala sector 1, ca si institutie, poseda date de identificare fiscala (CUI, numar de inregistrare la Reg Comertului, cont bancar) si daca da, cum as putea sa le aflu (sunt publice? Este in obligativitatea mea sa le precizez in cerere? Pe net nu am reusit sa le gasesc)
- preiau integral continutul plangerii in noua cerere (plangerea era formulat pe 8 pagini, cu trimitere la legile aferente, jurisprunedenta etc) si anexez ca si la plangere toate fotocopiile necesare? undeva pe net am remarcat ca cererea trebuie redactata "succint", ori 8 pagini nu prae se incadreaza la succint. Modelul de plangere il am de la o speta similara care a castigat in instanta un proces asemanator, deci as prefera sa pastrez continutul integral,
Multumesc tuturor pentru raspunsuri la obiect, daca aveti experienta unor procese recente in 2013 contra Politie S 1.
sursa documentare:
www.avocatnet.ro/content/art...