Am lucrat intr-un magazin pana azi ...de 3 luni,in momentul in care am inceput nu am semnat pentru nici o gestiune.....acolo,nu aveam o gestiune...aveau produse care nu aveau intrari si produse in custodie.S-a facut inventarul acum si "erau" lipsa multe produse care ar fii aberant sa iasa cineva cu ele....Domnul sef,avand in vedere ca trebuia sa imi dea si salariul,nu mi-a mai dat nimic...pe motiv ca alea ii lipsesc si sa imi dau demisia fara preaviz....As vrea sa stiu,avand in vedere ca pe contract aveam un salariu mic si in mana luam mai mult,nesemnand nici un fluturas la salariu,nesemnand nici o gestiune....si neavand cum sa dovedesc cu produsele alea....Ce e de facut?Vreau sa imi primesc salariul.Nu am nici o legatura cu produsele alea si sigur el stie despre ce este vorba!
Si avand in vedere ca nu mi-am schimbat numele? eu nu mi-am schimbat nici un certificat....vreau sa zic ,pe viitor daca ma recasatoresc ,imi vor cere si certificatul de divort,nu?
Am primit o notificare de plata de la un cabinet de avocatura din partea Provident,am facut un imprumut,iar din motive personale,nu am putut sa il achit pe tot,am ramas 1300 de lei si as dorii sa stiu,ce se poate intampla?Multumesc.
Buna ziua,ce timbre am nevoie pentru a depune cererea de renuntare la judecata sau mai exact inafara de cererea in sine,de ce anume mai am nevoie.? Va multumesc.