avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate claudiughebauer1975

Activitate claudiughebauer1975

Firma SRL plătește salubrizare cu activitate la terții?
Am primit înștiințare sa inchei contract de salubrizare.
Nu am birou, nici spatiu in chirie , nici angajați, activitate la terți, primit înștiințare pe sediu care este pe apartament.de locuință pentru care deja plătesc salubrizare pe proprietate.in sector 5.
Este legal?
Fiind deja angajat cu contract de munca pe 8 ore la o alta firma.
Ce taxe voi plati pe pfa CAS si asigurari sociale? Ctr pe pfa va fi de 5000 lei/lunar
Deschiderea PFA sediul la terți se poate? De ce acte am nevoie și ce taxe plătesc, menționez că lucrez și pe contract cu normă întreagă?
Codul caen va fi consultanta management.
Asociat unic firma dealer auto, se poate vinde auto importat pe firma din Germania catre administrator ca persoana fizica cu plata in rate lunare sau mai multe transe?

Documentele auto sunt in regula, nu se doreste subevaluare sau a se obtine un avantaj.

Dealer auto cod caen 4511 rev 2, vinde auto catre administrator (asociat) sau sotie care este straina de firma, actele auto din Germania, sunt normal pe firma.
Asociatul (sotia asociatului) vinde auto mai departe inainte de a inmatricula auto sau a o inregistra la Primarie-Fisc catre alta persoana fizica.
Masina este detinuta cu toate actele in regula, numere rosii, carte RAR,factura pe firma.
Cum procedeaza aceasta persoana fizica straina de firma sau asociat sa isi inmatriculeze auto si sa o inregistreze la fisc/impozit?
Schimbare obiect activitate principal, depus documente fizic in 24.12.2024.
Actulizarea obiectului de activitate se face conform legislatiei vechi cod caen rev 2 sau cod caen rev 3, termnul de solutionare este in 13.01.2025?
Greșelile au fost reparate tot de către mine, prin reinregistrarea facturilor cu corecție.

Nu sa primit nici-o amenda, nici măcar nu sunt pe Romania, lucrez pe germana cu facturi in terțe țări.

In cazul acesta ce puteți spune?

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru situația mea unde mă incadrez la articolul 61 din codul muncii?

Eu nu am dorit să fac prejudiciu și nici abaterii grave, nu iau droguri sau beau alcool, nici măcar nu am făcut injurii, nu am fost arestată.

Nu am lipsit de la serviciu și mi-am respectat șefii.

Mulțumesc
Protectia copilului se ocupa de bolnavi de Alzheimer???

Dapix a scris:

Handicapul poate fi revizuibil la 1 an, sau la 2 ani, dupa cum va decide comisia de expertiza a DGASPC.
Nu-i o regula sa fie definitiv, doar Comisia de expertiza decide.

Faptul că au fost înregistrate greșit facturi este considerată răspundere disciplinară sau nepregătire profesionala?