avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate Ionel1234

Activitate Ionel1234

Răspuns la discuția Intervenient
Va multumesc ptr raspuns.Unchiul meu a deschis proces la legea 221 in 2011 in 2013 a intrat intervenient o alta matusa in septembrie s-a terminat procesul iar statul roman a facut recurs in noiembrie 2013,iar eu sant un alt frate as putea sa intru ca intervenient ptr ca bunicul a fost detinut politic,aceste persoane au deschis proces pentru acceasi persoana.Va multumesc
Discuție Intervenient
Buna sera, as dori sa-mi spuna cinéma daca putem intra ca intervenient intr-un proces pentru care s-a facut recurs deja.,unchiul meu a deschis un proces si a castigat la negresti iar persoana cu care a fost in proces a facut recurs am putea intra ca intervenient daca s-a judecat deja la negresti iar acum se judeca la Satu-Mare?Va multumesc
Buna seara.As dori sa va intreb ce inseamna:solutia pe scurt:proroga discutia asupra exceptiei de conexitate a celor doua dosage.Va multumesc.
Răspuns la discuția Proces penal sau civil?
Va multumesc pentru raspuns;nici nu va dati seama cate procese (vreo 20) avem cu aceasta familie pentru acest teren de 600mp pe care avem construita o casa de 25 de ani, si sintem vecini,daca umbla prin tribunale de ani de zile cu acte false de ce nu putem deschide dosar penal?Noi avem un teren in spatele casei pe care avem titlul de proprietate si toate actele in regula si ne-a dat la procuratura iar ptr pentru acest teren a mai deschis vreo 10 procese civile iar acum a deschis proces penal sa anuleze titlul.Daca avem probe certificatul de deces a persoanei de la care zice ca a cumparat si cf ce acte mai avem nevoie si unde trebuie sa ne adresam?Va multumesc
Buna ziua.As dori sa-mi spuneti ce putem face.Ofamilie (sot,sotie) cu care sintem in procese de 6 ani sustine ca a cumparat un teren,are contract vinzare-cumparare facute de mina in 1981, iar martorii sint din partea femeii mama ei (decedata)iar din partea barbatului tatal lui(decedat),am scos CF terenului iar in cf este notat ca bunica mea a cumparat in 1963dar despre cealalta familie(sot,sotie) nu scrie nimic in CF,am scos certificatul de deces al persoanei care a vindut iar aceasta a murit in 1975,familia cu care avem probleme zice ca a cumparat in 1981(a depus acest contract vinzare-cumparare la dosar),am putea deschide proces penal?ce acte trebuie pentru deschidera unui proces penal si cam ce pedeapsa poate primi?Va multumesc;
Buna seara.As dori sa-mi spuna cineva cum putem gasi o persoana care s-a nascut in 1900,aceasta persoana a vindut un teren in 1970 ,o alta persoana sustine ca a cumparat acest teren dar in 1996 are contract vinzare -cumparare de mina,cum am putea da de urmele acestei persoane sa vedem cit teren a avut si cui a vindut.Va multumesc
Răspuns la discuția Testament valabil
Daca imi face contract vinzare cumparare pe drepturi litigioase daca cistig ceva in instanta mai au dreptul sa ceara ceva?Eu vreau sa le dau ceva bani daca recuperez ceva(la mama 5000e si la matusa tot atita) dar is niste persoane dificile.Ar mai avea dreptul la ceva daca imi vind mie dreptul litigios?Multumesc
Buna ziua.As dori sa va intreb ce trebuie sa facem?Tatal meu mostenit de la parinti un teren (mai bine zis hirtiile)de 56000 mp care a fost confiscat pe vremea comunismului;am facut cerere la legea 18 iar statul nu ne-a aprobat decit 23000 mp deci 40% din teren avem dreptul sa cerem restul de teren in baza legii 165/2013 ;am putea cere reintregirea titlului de proprietate?Va multumesc

Mama si matusa mea au primit prin testament de la o verisoara vreo 50ha ,si o casa in centru orasului,toate acestea au fost luate de regimul comunist,mama si matusa au facut cerere de retrocedare dar fiind atit de mult teren nu au putut continua procesele,s-a deschis proces dar dosarul a ramas nefinalizat,au facut cerere la legea 10 dar nu au primit nimic.Acuma as avea posibilitati sa deschid proces dar matusa mea si mama nu au posibilitati,ce acte ar trebui sa-mi daie mama si matusa mea ca sa ma ocup eu de dosar,contract de vinzare-cumparare este bun avind in vedere ca este in litigiu?daca imi fac contract de vinzare cumparare pe acest testament mai au dreptul la ceva dupa ce se termina procesele?Multumesc
Buna ziua.As dori sa va intreb ce trebuie sa facem?Tatal meu mostenit de la parinti un teren (mai bine zis hirtiile)de 56000 mp care a fost confiscat pe vremea comunismului;am facut cerere la legea 18 iar statul nu a vrut sa ne-a aprobat decit 23000 mp deci 40% din teren avem dreptul sa cerem restul de teren in baza legii 165/2013 ;am putea cere reintregirea titlului de proprietate?vvv