avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate ileana7

Activitate ileana7

Buna ziua,
Am cumparat in 1992 , 800 mp teren cu chitanta de mana de la unicul mostenitor al proprietarului teren si sunt in posesia terenului si astazi.. Actualmente a decedat unicul mostenitor, dar a ramas sotia sa.
Cum pot obtine contract de vanzare-cumparare.
Multumesc.
Discuție drept civil
Buna seara,
Am un debit la Bancpost de 2000 CHF,urmare a unui contract de credit de consum din 2008. Din 2016 creanta este cesionata la Prosper reprezentat prin Kruc srl dar in valoare de 10000 CHF. Acum platesc la Kruc 400 lei lunar, desi creditul a fost in CHF si am platit pana n 2016 in CHF.
Ce pot face ca a crescut debitul cu 8000 CHF ?
Multumesc.
Buna ziua,

Lucrez in Austria , ca sofer, unde am obtinut si permis de conducere.
Am ajuns in Romania cu masina Nisan si o platforma ce a depasit greutatea
din permis . Pentru depasirea greutatii mi s-a retinut permisul de conducere,
nelimitat, de care am mare nevoie. Ce pot sa fac.
Multumesc.
Discuție drept civil
Buna ziua. Am luat un credit in anul 2008 de la banca in moneda CHF. Am platit mai mult de jumatate, dar a crescut valoarea CHF, am platit lunar, dar mai putin decat in grafic. Actualmente debitul meu s-a dublat, iar Banca a cesionat creanta catre KruK. As incerca o actiune in instanta pentru clauze abuzive, dar creanta e cesionata, ma mai pot judeca cu banca? Multumesc.
Discuție drept civil
Parintii mei au decedat, tata 1980 si mama 1995.
Pe titlul de proprietare emis de Comisia Judeteana,in anul 2004 este trecuta mama
si la rubrica mostenitorii defunctului este trecut tata. Eu in calitate de fiu, am locuit si locuiesc in casa parinteasca, ingrijesc terenul extravilan, platesc impozite. De pe urma tatalui am calitatea de mostenitor si cota de 3/4 din masa succesorala?
Multumesc.
Răspuns la discuția tranzactie eronata - remedii
Multumesc, solicit repunerea cauzei pe rol, dar a avut termen de pronuntare pe 18.10.2016,inca nu apare solutia pe net, e posibil sa se fi pronuntat. Mai pot solicita repunerea pe rol daca s-a pronuntat?
La un proces civil am incheiat tranzactie pe dezbaterea succesiuni.
In tranzactia semnata si depusa la dosar s-au gresit cotele de pe urma parintilor, eu ramanad unic mostenitor. Pronuntarea este amanata. Cum pot sa rectifiv eroarea cu privire la cote? Am cale de atac ? Multumesc.
Sunt inculpat intr-un dosar de braconaj. Nu am invocat exceptii la rechizitoriu pentru ca in perioada descrierii faptelor retiunte din convorbirile telefonice eram operat si mobilizat la pat. Am vorbit la telefon diverse dar nu am executat, am iesirea din spital.
Daca nu am avut exceptii la rechizitoriu, pot sa mai solicit probe , inscrisuri, audierea martorilor.
Multumesc.

Multumes .
Buna ziua,
Ma aflu in partaj succesoral la judecatorie. Fratii mei sunt de acord cu actiunea si am primit un termen pentru tranzactie. Eu, reclamant am platit taxa de timbru la valoarea impozabila din certificat fiscal. Dupa semnarea tranzactiei mai platesc alte taxe ?
Va multumesc.