Buna ziua voiam sa ma ajutati cu un sfat . Eu impreuna cu fiul meu am luat un credit de la un IFN , timp de 1 an am platit ratele apoi nu am mai putu sa platesc cat era rata . In anul 2018 luna martie cei de la IFN au trimis dosarul catre executare unde domnu executor a pus poprire pe contul de salariu iar in luna octombrie 2018 a scos la vanzare apartamentul . Am reusit sa opresc vanzarea apartamentului pt 6 luni . Apartamentul este pe numele baiatului meu unde eu sunt cu uzufruct viager, cand fiul meu a cumparat apartamentul era minor si a fost reprezentat de o persoana majora care i-a si dat banii pt cumparare. In actul de vanzare nu este specficat daca banii i-au fost dati cu imprumut sau cadou . Noi locuim la acea adresa nu avem unde sa ne ducem , traim din 450 lei pe luna ca resful ai ia domnu executor . Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa facem sa nu ne vanda casa .
Buna ziu voiam sa intreb si eu daca deja am o poprire pe salariu de 50% de catre un executor , alt executor mai poate face poprire pe salariu adica pe cei 50% ramasi din salariu intrucat celui de al 2 lea executor i s=a trimis o adresa prin care i se specifica ca eu deja am poprire de 50% ? C a cel de 2 lea executor refuza sa trimita adresa catre firma ca a fost instiintat ca eu am deja poprire de 50% spunand ca daca el trimite aceasta adresa el cum isi mai recupreaza baniii? ce trebuesa fac sa pot ramane si eu cu 50% din salariu
Buna ziua doresc sa pot afla raspuns la o nelamurire . Am lucrat la o firma de croitorie pe data de 20 aprilie mi-am dat demisia cu acordul ambelor parti , in luna martie am luat 707 ron pe data de 28 martie iar lichidarea a spus ca o voi primi pe 15 mai cu conditia daca cei de la sanatate le vor vira banii pe concediul medical pe care eu l-am avut in luna martie de 8 zile dar 3 zile am fost chemat la munca din concediu medical . Este posibil asa ceva fluturas de salariu la noi nu se da
Buna ziua sunt nedumerita , si nu stiu cum sa fac . Am fost anuntata prin sms de banca ca am poprire pe contul de salariu . Mentionez ca nu am primit nimic de la executor prin care sa mi se aduca la cunostinta de acest fapt de catre executor . Daca banca nu imi trimitea acel sms nici nu stiam . Ce trebuie sa fac .
Buna ziua tatal meu a murit , dupa moartea lui am facut succesiune impreuna cu mama mea , mama a facut act de donatie unei nepoate pe partea ei de succesiune act de donatie cu uzufruct mentionez ca nepota este casatorita in Grecia si acolo locuieste cu familia , CAND POT ATACA ACEST ACTE DE DONATIE SI DACA AM CASTIG DE CAUZA multumesc
Multumesc pentru raspuns si ultima intrebare unde sa trimit aceasta recomandata cu contul bancar ? La adresa mamei lui? Eu nu ma adresa lui din Belgia si nici nr de telefon de al lui.
Daca minorul i-a fost incredintat mamei spre crestere si educare da il poate scoate din tara fara acordul dumneavoastra si mama are sentina definitiva si irevocabila da il scoate din tara