avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate beuskiss

Activitate beuskiss

Multumesc.
Buna seara. Am o intrebare. Noi suntem in Ungaria cu familia, suntem cetateni romani. Copiii au pasapoarte. Parintii mei vor sa duca unul dintre copii in Romania. Au nevoie de imputernicire de la notar? Sau doar la iesirea din tara este nevoie de imputernicire. Multulmesc anticipat.
Discuție suspendare CCC
Bună ziua. Mă aflu în CCC până în 2017. Am primit o ofertă de lucru în străinătate. Pot suspenda CCC și dacă nu îmi ”convine” locul de muncă pot relua CCC?
Răspuns la discuția CCC
multumesc de raspuns
Discuție CCC
In septembrie 2014 am revenit la serviciu din CCC. acum astept inca un copil. data probabila a nasterii este aprilie. Pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca nu am un an lucrat?
Discuție CCC si demisia
buna ziua. Sunt in CCC pana la sfarsitul lui septembrie. Nu prea as vrea sa ma intorc la locul actual de munca, dar nu mi-am gasit in alta parte. Ce se intampla daca i,i dau demisia. Stiu ca mai este pana atunci dar daca o sa ies la pensie o sa fie luati cei doi ani in calcul daca nu ma intorc?
Va multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare. Daca noul loc de munca este in strainatate tot acelasi drepturi o sa am?
Sunt in CCC pana in septembrie. Nu as vrea sa ma intorc la serviciul meu. Imi caut de lucru la alte firme. Se poate ca sa ma intorc la lucru mai repede decat septembrie la o alta firma? Va trebui sa restituiesc banii pentru crestere copil daca nu ma intorc la ocul ,, actual,, de munca?