avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate dodoambra

Activitate dodoambra

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Nu e clara situatia dvs. Cum ati vandut casa parintilor? Au vandut ei casa si v-au dat banii ca sa platiti creditul pt casa dvs? Cum v-au dat banii? Sub forma de donatie? Tatal dvs are o cota-parte din casa in care stati?

Ei au vandut casa lor, parintilor lor. Deci parintii au devenit noii proprietari
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util

Cristian radu1 a scris:

figurează o datorie de 670 pentru fondul de reparatii,vorbind cu administratorul mi.a spus că această datorie nu se trece în aceea adeverință și trebuie să plătesc eu acea datorie

Pai la fondul de reparatii toata lumea contribuie. Dumneavoastra ca nou locatar trebuie sa aveti si dumneavoastra o contributie la fondul de reparatii

mihai_gheorghiu a scris:

E un perete de BCA in care a curs apă mai bine de o săptămână. Cu tot respectul, dar înseamnă că nu știți ce e BCA și cum se comportă la infiltrații grave ca aceasta.

BCA se comporta bine la apa. Am avut la o casa in constructie zidurile din BCA fara acoperis 6 luni ( din noiembrie pana in mai anul urmator) A nins si ploat peste el. Nu a avut nici o problema. E mai problematica caramida care e poroasa. Ca orice alte materiale de zidarie si BCA-ul absoarbe apa, dar cu o viteza mult mai mica. Interactiunea cu apa pe termen scurt este insesizabila, dupa uscare, materialul revenind la proprietatile termoizolatoare initiale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Crystyana30 a scris:
Avem amandoi cate un card de cumparaturi (13000 ron) Impreuna!
Sotul la fel are salariu dublu decat al meu

Care este adevarul?
Crystyana30 a scris:
Avem carduri de cumparaturi de 10000 impreuna
......l-am luat pe sot codebitor care are salariul de 3 ori mai mare decat indemnizatia mea....

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

ibn a scris:

....... Iar flotant nu inseamna transferarea vreunui drept de proprietate. ,,,,,

Cred ca raspunsul este aici. Copii cred ca daca legalizeaza sederea, in timp poate o va convinge ori sa se casatoreasca ori cumva sa aiba drepturi asupra casei, si asa vor pierde o parte din mostenire, plus le va fi greu sa-l evacueze daca mama moare.

MariusCalin13 a scris:

buna ziua
.......
- in cadrul investigatiilor legate de avarie, s a mai constatat ca 2 case sunt bransate la canalizare, fara a avea contract
AC Ilfov ne a informat ca nu pot reevalua situatia iar facturile recent emise trebuie achitate.

Ce legatura are consumul sau pierderea de apa cu canalizarea? Adica cu ce influenteaza apa care vi sa facturat cu faptul ca unii ar fi bransati ilegal la canalizare?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

DinuX a scris:

Prin instanta ar fi durat cel putin cateva luni, i

Pai autorul a spus ca avea contract inregistrat la ANAF. El nu este executoriu? Adica n-ar mai trebui sentinta judecatoreasca ci direct executor judecatoresc?

ibn a scris:

.....Cred ca singura cale este introducerea sumei pe pierderi planificate si pe viitor atentie! ......

Pai e o dauna provocata. O actiune in instanta cu cerere de dauna nu se poate?
.... iar nedeclararea accidentului la politie nu duce la suspendarea permisului ?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cu ce v-ar deranja daca demonteaza gardul?
1.Prima data o sa-l intrebati daca are autorizatie de demolare,
2. Lucrari pe hotar numai cu aprobare din partea vecinului, altfel sesizare la Primarie.
3. Chiar credeti ca va demola gardul? Asta e o vorba.. doar sa va faca sa dati ceva bani , daca sunteti naiv
Răspuns la discuția Dușul meu se aude la vecini
Cauza nu este bateria ci faptul ca nu exista o butelie tampon pe instalatie care sa preia fenomenul de berbec al presiunii apei la deschiderea si inchiderea robinetului - probleme de hidraulica

ausfahrt a scris:

Inlocuiti bateria de la dus cu una de o calitate buna.