am numarul lui si ii stiu numele dar nu rasp la tel e plecat in angliaiar contract de vanzare-cumparare nu mai am si nici vreo adeverinta:Dce pot sa fac la politie daca merg?
Am o masina pe numele meu la primarie pe care am vandut-o in 2010 la o persoana necunoscut. A cesta nu a trecut-o pe el iar acum nu mai dau de el sa si-o inmatriculeze. Eu nu mai am nici o dovada ca i-am vandut-o si nu mai am nici contractul de vanzare .Cum pot sa scap de masina sa o radiez de pe numele meu ?
Precizez ca instanta s-a pronuntat intr-o hotarare definitiva si irevocabila si am primit 2 ani de inchisoare cu suspendare plus alti 2 ani de incercare plus plata a 120 de mil de lei vechi prejudiciu cauzat unei firme care s-a constituit parte civila in dosar cu acesta suma,deci cazierul meu juridic este patat pana la expirarea acestui termen si pana la plata datoriilor civile catre aceasta firma ,eu vreau sa stiu daca in interiorul acestui termen in care ma aflu acum de 4 ani ,2 de suspendare plus 2 de incercare, pot sa imi infiintez pe numele meu un pfa ,precizand faptul ca inca nu am platit acea suma de 120 de mil si nici nu stiu daca aceasta suma de 120 de mil neplatita imi pateaza cazierul fiscal care nu e tot una cu cazierul juridic care stiu ca este inca patat. Deci cazierul fiscal banuiesc ca este si el patat din moment ce am acesta datorie chiar daca ea nu este catre stat ci catre o parte civila dintr-un proces penal. Mai vreau sa stiu daca pe acelasi nume se pot infiinta 1 pfa cu 2 obicte de activitate diferite ? Multumesc
Buna ziua , ma puteti ajuta cu un raspun la urmatoarea intrebare ? Am o datorie financiara catre o firma care s-a constituit parte civila intr-un dosar penal , acum eu vreau sa imi infiintez un PFA pe numele meu , oare se poate atata timp cat eu nu am achitat acea datorie sau cazierul meu fiscal nu e patat la fel ca cel juridic intr-ucat cu un cazier fiscal patat nu poti face un PFA banuiesc. o alt intrebare este daca pe aceelasi nume se pot infiintat cel putin 2 pfa-uri cu domenii diferite de activitate . va multumesc anticipat
ma intereseaza ce demersuri trebuie sa fac daca am o idee revolutionara si pe care vreau sa o brevetez vreau sa am drept de autor asupra ei si unde trebuie sa ma adresez la ce institutie ce suma imi trebuie daca trebuie sa ma adresez unui avocat ? va multumesc
am primit o pedeapsa cu supendare de 2 ani plus inca 2 de incercare intrebarea mea este mi se va sterge aceasta cu ocazia intrarii in vigoare anoului cod penal din 1 februarie 2014 sau in urma legii amnistitiei si gratierii , sau aceasta din urma lege nu va intra in vigoare ? va multumesc anticipat
buna am si eu o intrebare cum pot deveni recuperator de creante ,imi trebuie un anumit curs ,o anumita diploma si daca da , de unde le pot procura ,se poate si sa lucru ca independent ,ca pfa pe langa o companie sau banca care se ocupa de asa ceva ? va multumesc