avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate goga21

Activitate goga21

In urma unui anunt ptr.angajare afisat la ajofm, am luat legatura cu persoana de contact din respectiva oferta care m-a interesat spunindumi-se sa fac toate actele ptr.angajare (analize,adeverinta medic familie,cazier)ptr. ca sigur o sa ma angajeze.Dupa ce am terminat toate actele care m-au costat 150 lei ,l-am contactat sa-i spun ca am terminat actele si sa i-mi spuna ce fac in continuare.Mi-a comunicat ca nu mai este valabil ptr. ca persoana care trebuia sa se pensioneze s-a razgandit.Unde as putea depune o reclamatie.la itm?
Răspuns la discuția lnselaciune?
Problema este ca nu i-mi raspunde la telefon .Acum trei zile mi-a dat un nr.de inregistrare cu unsprezece cifre(atatea trebuie sa aiba?)pentr urmarire a cererii pe rgi si rezultatul este ca nu exista o asemenea cerere.Solutia este: reclamatie la ocpi,anpc si parchet ptr. inselaciune.

Luna trecuta pe 10 februarie 2015 am angajat un topometrist ptr.a face masuratorile ptr. cadastru si intabulare.Am convenit cu el onorariul de 850 lei din care am platit un avans de 450 lei iar restul urmand sail dau la incheierea lucrarii.Mi-a spus ca dureaza 21 zile lucratoare pana la finalizarea lucrarii.Azi am incercat sa-l contactez la telefon si numai raspunde.M-am interesat la ocpi-ul judetean si nu apar actele pe numele meu la ei.Mentionez ca nu am primit chitanta ptr. suma in avans.Respectivul topometrist este pe lista cu persoane autorizate a ocpi.Ce fac in aceasta situatie ,pot depune plangere ptr. inselaciune?
Discuție lnselaciune?
Luna trecuta pe 10 februarie 2015 am angajat un topometrist ptr.a face masuratorile ptr. cadastru si intabulare.Am convenit cu el onorariul de 850 lei din care am platit un avans de 450 lei iar restul urmand sail dau la incheierea lucrarii.Mi-a spus ca dureaza 21 zile lucratoare pana la finalizarea lucrarii.Azi am incercat sa-l contactez la telefon si numai raspunde.M-am interesat la ocpi-ul judetean si nu apar actele pe numele meu la ei.Mentionez ca nu am primit chitanta ptr. suma in avans.Respectivul topometrist este pe lista cu persoane autorizate a ocpi.Ce fac in aceasta situatie ,pot depune plangere ptr. inselaciune?
Dar cel care a masurat nu trebuia sa mearga la primarie sa ceara situatia terenurilor din vecinatate?
Inca nu este finalizat dar dupa cum decurg lucrurile cu primaria ...Cel care mi-a masurat a cerut anexa 1si 2,cucoana de la registrul agricol spune ca nu a auzit de asa ceva.Casa a fost construita in 1962 fara autorizatie de constructie si impozitul este platit la zi.Am obtinut de la primarie certificatul fiscal, adeverinta de rol si copie de pe planul cadastral.Detin certificat de mostenitor si titlu de proprietate pe terenul unde este construita casa.
Daca am platit un avans topografului si cadastrul si intabularea nu sau finalizat din diferite motive mai pot recupera banii dati in avans>?
As vrea sa fac delimitarea proprietatii si pe una din laturi este delimitata de un parau cu latimea de 5-6 m.Cum se masoara ,din mijlocul paraului sau de pe mal?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Delimitare proprietate
Pe terenul respectiv detin certificat de mostenitor.
Pentru delimitarea proprietatii(intarusare) ce acte trebuiesc?. Proprietatea respectiva nu este trecuta in cartea funciara si nu are nr.cadastral.