avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate Crystyann

Activitate Crystyann

Buna seara,

Am depus la judecatorie actele necesare infiintari unui ONG si am primit citatie sa mai depun la dosar, urmatoarele documente pe care le voi mentiona mai jos si am urmatoarele nelamuriri, cu care va rog sa ma ajutati:

1. copii certificate pentru conformitate cu originalul ale actelor doveditoare ale identității membrilor asociați;
- Imi este neclar la ce face referire. Se refera cumva la copii legalizate dupa CI-uri? sau pot scrie cu pix-ul pe copii conform cu orginalul si semnatura asociatilor?

2. declarație pe propria răspundere, încheiată în formă autentică, a persoanei care, în temeiul alin. (1), formulează cererea de înscriere, care cuprinde datele de identificare ale beneficiarilor reali ai asociației, în sensul reglementărilor din domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor și finanțării terorismului. Datele de identificare ale beneficiarului real sunt: numele, prenumele, data nașterii, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, cetățenia, domiciliul sau reședința;”.
- La acest punct 2, daca am o procura notariala, care specifica ca pot face toate demersurile necesare infiintari ONG-ului in numele tuturor asociatilor, dar pe care nu am depus-o in prima faza. Mai este necesar sa mai fac aceasta declaratie sau pot depune procura?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Infiintare Asociatie Club Sportiv
Buna seara,

La punctul 7 spune asa:
Depunerea documentelor de mai sus insotite de cerere tip pentru avizare la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret - serviciul de prognoza si statistica sportiva-compartimentul Registrul Sportiv;
Imi puteti spune, va rog, care este cererea tip, nu am reușit sa identific pe site la ei fiind mai multe formulare acolo.
george-neagu a scris:

Va rog sa cititi detalii la adresa [ link extern ]

Buna ziua,

M-ar interesa si pe mine procedura si ce costuri implică inființarea unei asociatii club sportiv de drept privat.

Mulțumesc,
Cristian
Buna ziua,
Doresc sa achizitionez o masina si am cateva nelamuriri.
Baiatul de la care vreau sa cumpar masina are contract de vanzare cumparare cu vechiul proprietar, o are luata in evidenta la primarie dar nu este inmatriculata pe numele lui si nu este trecut nici pe talon,
Pentru inmatriculare mai am nevoie de fiscal de la proprietarul inscris in carte? Sau este suficient doar fiscal de la el? Mentionez ca in vederea inmatricularii, baiatul imi pune la dispozitie, contractul dintre el si proprietarul din carte, fiscalul dintre ei cu luare in evidenta si copie dupa buletin a fostului proprietar. , fiscal pe contractul de vanzare cumparare dintre mine si el.

Discuție Problema plata
Bun sa-mi explic problema...am paltit 1 E pt un trial de 2 zile pe un site...toate bune si frumoase dupa trial ma trezesc cu mail ca tre sa platesc 30 de euro pentru membership...bineinteles ca le-am dat mail inapoi ca refuz si sa-mi stearga contul...dar nu l-a citit nici naiba...azi ma trezesc iar cu e-mail de data asta de plata 42 euro(12 euro in plus pt simplu fapt ca mi-au dat mail sa-mi reaminteasca din nou) am termen pana pe 30 sa le platesc ca sa nu am probleme cica....Acu astia n-au decat datele de pe card-ul de credit:-? ca am platit prin el....credeti ca-mi pot face ceva? adica sa ma oblige sa le platesc banii in vrun fel:-? nu de alta dar vad ca astia din ce in ce cresc suma si macar sa o platesc acu cat e mai mica :))

Ceva ce mi se pare important si am uitat sa specific mai sus...eu ca un destept n-am citit mail de confirmare a plati decat azi...acolo zice ceva de un contract...care eu nu cred ca poate fi valabil atata timp cat nu am semnat nimic
Detin o proprietate 50-50% impreuna cu sotul meu.Specific ca am 2 copiii minori in varsta de 3 ani jumatate,in cazul unui divort cu partaj cum s-ar imparti aceasta proprietate,mentionez ca la imbunatatirea acestei proprietati am fost ajutata cu bani de mama mea.Am dovezi in acest sens,in speta chitante bancare.
Am depus cerere de divort in iulie anul 2013 si nici pana acum nu mi-au dat drumul la dosar,mentionez ca am platit un avocat sa se ocupe de dosar.In momentul in care l-am intrebat pe domnul avocat de ce dureaza atat a zis sa ma duc la domnul Ponta daca nu-mi convine,ce pot face in aceasta situatie?Si care ar fi fost in mod normal demersul.
Multumesc frumos pentru raspuns,as mai avea o intrebare,se poate deschide si SRL-D ?
M-ar interesa si pe mine ce acte si cam cat m-ar costa sa deschid o firma care sa se ocupe cu administrarea unui site pay to click.

Paid To Click este un model de afacere online, care atrage trafic on-line de la oameni cu scopul de a câștiga bani de acasa. Paid-to-click, sau pur și simplu site-uri PTC, acționează ca intermediari între agenții de publicitate și consumatori, agentul de publicitate plateste pentru afișarea de reclame pe site-ul PTC, și o parte din această plată duce la privitor, atunci când el vede reclama.