avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Activitate chiru_anca

Activitate chiru_anca

Matusa mea doreste sa construiasca o modificare la casa in regie proprie si, va rog sa-mi spuneti daca poate sa foloseasca un zidar , un sudor, 1-2 muncitori necalificati, fara sa incheie cu acestia contract de munca, intrucat nu are societate comerciala sau PFA, etc.Multumesc.
Am primit de la ANAF o" Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2012", prin care sunt anuntata ca am [b]de platit 468 lei[/b] , pentru anul 2012, conform art. 296.22, art.296.27 si art.296.28. Am fost la ANAF si mi s-a spus ca , desi in 2012 nu am avut venituri, am avut "un premiu la un card CETELEM" in valoare de ....20 lei.[/b].
Va rog sa-mi spuneti daca pot face vreun demers impotriva acestei decizii.
Ca mine sunt mii de persoane.
Răspuns la discuția Certificat mostenitor.
Multumesc pentru raspuns si v-as ruga sa- mi spuneti cum sa fac notificarea (prin executor judecatoresc sau in alt fel). Multumesc anticipat.
Unchiul meu a decedat neavand copii. A ramas sotia lui si eu (nepoata). Ni s-a facut certificat de mostenitor cu partile fiecareia. Sotia lui a decedat dar, inainte sa moara, a facut act unei persoane din afara familiei pe partea ei. Ce pot sa fac pentru a putea sa beneficiez de dreptul meu din acea mostenire. Acela care are actul , s-a mutat in casa ca si cand are drepturi depline fara macar sa ma intrebe. Multumesc avocatnet.ro
As dori sa stiu daca se poate incheia Conventie Civila intre un s.r.l. si o persoana fizica si, daca da , in ce sectoare de activitate. Multumesc.
Discuție Esalonare
As dori sa stiu cum se poate face reesalonarea datoriilor catre ANAF (am inteles ca se poate face reesalonare pe termen de 1-5 ani).Multumesc ,