avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate vladmm12

Activitate vladmm12

La un PFA cu CAEN 6820 e obligatorie casa de marcat sau e suficienta emiterea de factura ?
Protecția consumatorului?
Răspuns la discuția intrerupere prescriptie
Am gasit la art.2537 noul cod civil:
Prescripţia se întrerupe:
1. printr-un act voluntar de executare sau prin recunoaşterea, în orice alt mod, a dreptului a cărui acţiune se prescrie, făcută de către cel în folosul căruia curge prescripţia;

Acel aditional nu se inscrie la recunoastere?
BUna ziua,
Daca in 2010 e incheiat un contract de imprumut intre doua persoane fizice cu termen de restituire in acelasi an si restituirea nu se face dar in 2016 se face un act aditional de prelungire, este intrerupta prescriptia?
Este necesar sa fie intocmit un nou contract de munca cu norma intreaga sau merge si cu act aditional la un contract existent care sa transforme timpul partial in norma intreaga?
Au aparut normele in MO 197 din 20.03.2014 .
Hotărârea Nr.119 din 19.02.2014
Inteleg, multumesc pentru raspunsuri!
In Dolj, cel putin, nu se foloseste...deocamdata.
Am atasat noul formular al Anexei 26, se poate descarca accesand linkul din comentariul anterior (copy, apoi paste in browser).
Deci el exista deja!
Si cam pe cand or aparea aceste modificari la norme?!!
Cineva a gasit (nu mai stie unde) anexa 11(anexa nr.26 la norme) care seamana cu vechea anexa 14 (anexa nr.26 la norme) , doar ca NU mai are coloanele referitoare la plati.
As vrea sa o atasez,e un pdf, dar nu-mi dau seama cum !! X-(
Incercam:
[ link extern ]
O persoana fizica, creditor al unei societati, poate fi numit cenzor de catre administrator la aceeasi societate?