In primul rand vreau sa va intreb de unde ati dedus ca am stat doar 10 minute blocat in trafic?
In al doilea rand aceasta nu era o situatie clasica a unui blocaj de trafic, acest blocaj era cauzat de o ilegalitate comisa de cei ce au parcat pe sensul de mers, daca nu gaseam intelegere la cei din sens opus sa mearga cu spatele 200-300 metri trebuia sa stam acolo blocati? Politistii nu au mers de pomana acolo, traficul inca era blocat iar masinile tot neregulamentar erau parcate lucru confirmat si de agentul care mi-a intocmit procesul verbal. Adevarul era ca trebuia sa asteptam 30 minute in masina drepti, cu mainile la spate sosirea agentului, nu este asa? Ce haita? Ce indreptat spre politist, pur si simplu am iesit din masina sa ne dezmortim putin, fusesem toata ziua pe drum, nu e ca si cum atunci cand a iesit politistul noi am iesit din masina sa il luam la rost. Atat de mult imi place cand lumea compara politia din Romania cu cea din State doar auzite sau din filme. Daca eram in State ne impusca din mers, nici nu mai oprea masina :)) . Ba am inteles, am inteles ca avem un sistem invechit si oameni care nu pot sa inteleaga spirtul legii.
hotumattua a scris:
O persoană, stând 10 minute într-un blocaj de trafic, se consideră într-o stare de urgență; vara, în timpul zilei, pe timp frumos, fără să aibă printre pasageri vreo persoană cu probleme, doar fiindcă se plictisise să aștepte. Și după ce problema se rezolvă, pleacă, nu mai așteaptă să vină cei pe care i-a chemat ca aflându-se într-o situație de urgență; dacă ar fi chemat un amic să-l ajute într-o situație, și nu mai era nevoie, tot așa pleca, lăsându-și prietenul să meargă de pomană? Iar în așteptarea polițistului, băieții doar că nu au pus de un picknick; și tot „băiatul de vreo 23-25 de ani” este „agresiv” când le spune că trebuiau să aștepte în mașină. Noroc că haita care se îndrepta spre polițist nu era în State. Că acolo dacă nu aștepți cu mâinile pe volan...
E foarte bine să contestați în instanță, fiindcă din ceea ce ați pățit până acum se pare că încă nu ați înțeles nimic.