Va rog sa-mi spuneti daca o imputernicire legalizata este valabila o perioada limitata de timp,sau este valabila ptr.o parioada nedeterminata.Multumesc.
va multumesc mult ptr.amabilitate
Va rog respectuos sa-mi spuneti dupa cat timp i-mi pierd drepturile de succesiune daca nu le-am facut la timp? Va multumesc.
Va multumesc ptr.promtitudinea cu care mi-ati raspuns.
Va rog sa ma invatati ce sa fac in urmatoarea situatie.In urma decesului parintilor,am gasit un titlu de proprietate pe numele tatalui meu.Documentandu-ma,am aflat ca mostenesc cca.2ha.de pamant.Am mai aflat ca o verisoara gestioneaza pamanturile de 16 ani de cand a decedat tatal meu,fara sa stiu.Cu trei ani in urma am sesizat-o ca pamanturile sant ale mele,si daca vrea,i le vand.Ma facut nesimtit,etc.pretinzand ca n-am nici un drept,spunand ca sant ale ei,si ca ea a platit impozitele din 1998 de la decesul unchiului ei,si ca are martori ca pamanturile i-au fost date ei de catre tatal meu .Consider ca a gestionat abuziv pamanturile,si dorind sa fac succesiunea dupa parinti,i-am cerut sa-mi de-a titlul de proprietate original,m-a refuzat spunand ca ma da in judecata. De 3 ani n-am reusit s-o conving.I-am cerut o dovada ca i s-au dat ei pamanturile,si a spus ca-i treaba ei,ca are martori.Va rog sa-mi spuneti ce pot face.Va multumesc.
Am un nepotel de 5 ani si vreau sa-i donez 1 ha. de pamant.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot trece de la telefonia mobila orange la RDS.Am abonament pe 2 ani,am primit un telefon,platit cu punctele realizate,plus diferenta,si mai am 1 an pana la expirarea contractului.Va multumes.
Am o parcela de pamant mostenire.A-s vrea sa-l donez unui frate.Trebuie sa platesc taxe ptr.asta?De asemenea a-s vrea sa stiu cum se procedeaza.Va multumesc.
Va cer scuze,dar n-am mentionat faptul ca extrasul funciar si cadastrul l-am facut pe numele celui de pe titlul de proprietate,ca nu le avea,eu urmand sa cumpar de la mostenitorul acestuia terenul extravilan,dupa ce-si intabuleaza terenul.Va multumesc ptr.intelegere.
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie.Doresc sa cumpar un teren extravilan, de la un mostenitor,dar pe titlul de proprietate mai este un teren intravilan care a fost vandut cu 16 ani in urma cu un contract de vanzare de mana nelegalizat,semnat de un martor in care este specificata obligatia cumparatorului de a intabula terenul cumparat imediat.Dupa 16 ani n-a facut-o..Conform intelegerii,eu am platit inregistrarea la cadastru si extrasul funciar,pentru a putea face contractul de vanzare-cumparare si intabularea ,dar cumparatorul terenului intravilan nu vrea sa contribuie la cheltuieli,spunand ca este problema mea.Pot sa fac contractul de vanzare-cumparare numai ptr.terenul extravilan? s-au pe toate terenurile de pe titlul de proprietate,astfel incat vor fi pe numele meu si sa-i platesc eu si impozitele?Va multumesc.