avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate marian19968

Activitate marian19968

Sunt exceptate cladirile pentru locuinte cu parter si parter plus un etaj si anexele gospodaresti situate în mediul rural si în satele ce apartin oraselor, precum si constructiile provizorii.
Dupa decesul socrului meu care avea un abonament reinnoit la ORANGE TV ,am mers la sediul lor cu certificatul de deces,si cu aparatura de tv cablu sa incetez contractul.O angajata a refuzat sa-mi preia echipamentele,spunand ca trebuie sa mai platesc inca 30 de zile abonament,si dupa aceea sa predau echipamentul!Care ar fi temeiul legal,si ce pot face?
Detin o proprietate ,langa care primaria locala doreste instalarea unui grup de tomberoane de reciclare prin turnarea unui soclu de beton chiar langa gardul proprietatii mele.Care este limita legala pentru turnarea acestui soclu din beton?
am nevoie de raspunsul dvs dupa cum am mentionat in intrebarea din 27 01 2021 am avut un cabinet veterinar pfa ca urmare a unui contract de concesiune a activitatilor sanitar veterinare din localitate pe perioada activitatii am cumparat de la ads cladirea si terenul aferent cu clauza ca pe perioada contractului de concesiune sa nu i se schimbe destinatia in cartea funciara scrie doar atat interdictia schimbarii destinatiei contractul a incetat de drept am radiat cabinetul de la cmv si doresc sa vand imobilul si terenul unei persoane fizice care sunt pasii in cartea funciara proprietar este inca cabinetul medical veterinar v as ruga sa mi raspundeti daca se poate va multumesc frumos
pe ce perioada poate fi suspendat un concurs pentru ocuparea unor functii publice?
In decl unica pe 2018 venitul meu net este de 6400ron .Cat pot declara cas si cass in aceasta declaratie?
Buna ziua, Detin un cabinet medical veterinar care este cumparat de la ADS in timpul desfasurarii activitatii. La aceasta data am reziliat contractul de concesiune, cu acordul partilor pe motive financiare stipulate in contract si doresc sa pun spre vanzare sediul plus terenul aferent As vrea sa aflu care este procedura, iar daca banii obtiuni din vanzare sunt impozabili( de specificat ca sunt unic proprietar iar acesta a fost cumparat pe CABINET MEDICAL VETERINAR Multumesc!
Buna ziua! Sunt medic veterinar si din anul 1994 pana in anul 1999 am lucrat intr-o unitate de stat. Din 2000 am devenit persoana fizica autorizata, avand contract de asigurare, cu plata la zi. Vreau sa particip la un concurs cu o functie publica si mi se cere vechime de minim 9 ani. Vechimea ca persoana fizica nu mi se ia in considerare. Este legal?
Am cumparat cladirea si terenul dispensarului veterinar din comuna si am fost sa platesc la primarie impozitul pe cladire si teren .Aici mi sa spus ca voi fi impozitat ca persoana juridica desi eu l-am dobandit ca persoana fizica autorizata(medic veterinar)
Cum pot justifica ,ca nu sunt persoana juridica?