Multumesc pentru raspuns, dar masteratul nu este optional, adica poate sa se intretina singur, ca asa si inscrierea la facultate trebuie dovedita de intretinut?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sotul meu are un copil de 22 ani, caruia ii plateste pensie de intretinere in prezent, anul acesta termina facultatea, daca urmeaza si masteratul mai este obligat sa-i plateasca aceasta pensie de intretinere?
Va multumesc
De la presedintele de bloc am doar o adresa in care imi spune ca numai Politia poate sa ii amendeze, si va dati seama ca vecinii nu se implica, nici macar nu vor sa vina sa auda, i-am invitat. Problema este ca parintii ii lasa sa faca ce vor, si baiatul cel mare de 8 ani face caratae si se antreneaza si acasa cu tatal lui care am inteles ca este traditie de familie, dar pur si simplu nu se poate sta in apartamentul meu mai ales in intervalul 19.00-23.00. Zgomote sunt si in cursul zileiu ca cel mic de 2 ani sta cu bunica. Parerea mea este ca parintii sunt needucati, necivilizati, nu stiu sa convietuiasca la comun. Am vorbit cu parintii copiilor si mi-au raspuns stupefiant "sa astept sa creasca copii" si " sa ma mut la vila". Dar eu si sotul meu care avem 45 si respectiv 47 de ani vrem si noi liniste cand venim de la serviciu, in casa noastra. Va multumesc
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la o problema care nu stiu cum sa o rezolv. La cine sa ma adresez, va rog, sa rezolv problema legata de copiii vecinilor de deasupra apartartamentului meu care fac zgomote infernale, antrenamente la carate, trantesc obiecte grele si parintii lor nu vor sa-i stapaneasca. Am facut 3 sesizari la Politie dar nu au facut obsolut nimic in sensul acesta, adica nici macar nu i-au avertizat ca ii amendeaza. Spuneti-mi daca pot face ceva pe cale juridica, pentru ca si eu si sotul meu suntem disperati.
Buna ziua, Am 2 intrebari sa va adresez si va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru fiecare. 1. Sunt in somaj din 2014 si mai am de primit indemnizatie 2 luni, intrebarea este daca primesc marita aceasta indemnizatie in conditiile in care valoarea indicatorului social de referinta este de 500 lei de la 01.01.2015? 2. Dupa perioada de somaj, va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot beneficia de ajutor social si unde sa ma adresez?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspuns, dar nu cred ca legea spune asa, numai daca ai venituri legale esti obligat sa platesti. Va mai spun ca nu gasesc nici la negru sa ma angajez, banuiesc ca stiti foarte bine ca numai daca ai o relatie poti sa te angajezi daca nu poti trimite 1000 de CV-uri si nu te cauta nimeni.
Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: daca nu am serviciu sunt obligat de lege sa platesc pensie de intretinere. Mentionez ca am de platit o pensie de intretinere si nu sunt casatorit. Va multumesc
Va rog frumos sa-mi spuneti pensia de intretinere pentru un copil din ce venituri se opreste: din munca sau si din venituri realizate din chirii, dobanzi, dividende etc. Va multumesc.