avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate aura2014

Activitate aura2014

Va multumesc frumos, m-ati mai linistit!
O zi placuta!
Buna ziua!
Mi-a murit sotul de acum 2 ani de zile si i-a lasat apartamentul baiatului meu din prima casatorie . Copii sotului (avea si el din prima casatorie 2 copii), l-au dat in judecata pe baiatul meu ca nu a fost legal contractul de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si ca a fost simulare, ba ca a fost donatie deghizata , ba pret neserios,Baiatul meu i-a castigat in instanta si a ramas definitiva si irevocabila la apel, dar acum s-au gandit ca sa-l dea din nou in judecata pe baiatul meu pentru bunurile dina apartament, care bunuri nu mai sunt de cand a decedat sotul , caci erau vechi si baiatul meu a cumparat 80% noi pe numele sau.
V-as intreba oare au vreun castig de cauza in aceasta probleme caci ne-am saturat de judecati de 2 ani decand a murit sotul?
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Radiere societate
M-ATI INTELES GRESIT , NU VREAU SA STERG DATORIA , VREAU SA INCHID SOCIETATEA PENTRU A NU MAI CRESTE DATORIA, DEOARECE DACA NU MAI FUNCTIONEAZA SOCIETATEA NU SE MAI STRANG BANI DE DAT NU-I ASA, RAMAN CU CEI 16000 LEI, PENTRU CARE DEJA AM SEMNAT UN AMGAJAMENT CA -I VOI DA ESALONAT!
INTREBAREA MEA ERA DACA POT RADIA SOCIETATEA?
MULTUMESC! O ZI BUNA!
Buna ziua !
Am o societate de vreo 7 ani si nu a prea mers activitatea. Mai mult acum un an mi-a murit si sotul, am cheltuit foarte multi bani cu el cu medicamente , cu spitalele, apoi cu inmormantarea , cu pomenile si nu prea am mai dat la fisc.
Zilele trecute am primit o somatie de la ei si titlu executoriu. Eu as vrea sa reziliez societatea ca degeaba am facut un angajament la ei de plata caci chiar daca dau 200 lei lunar (mai mult nu-mi pot permite) nu voi putea achita datoria de 3200 lei cu majorari si penalitati 16000 lei nici in zece ani de acum ancolo. Asa ma gandeam ca daca nu mai functionez cu ea , as ramane cu cei 16000 lei sa-i dau esalonat macar in 5- ani achita. nu credeti? Ce as putea sa fac sa nu mai functionez cu ea: sa o reziliez, sa o suspend, sa fac vreo cerere la fisc? sau ce altceva pot face?
Multumesc!
Răspuns la discuția Daune morale
Buna ziua!
Am fost data in judecata de un vecin pentru marturie mincinoasa , am fost la politie si am dat declaratie , dosarul a ajuns la parchet si de la parchet a venit comunicare ca dosarul s-a clasat.Acum pot sa-l dau si eu in judecata pe acest vecin pentru denunt calomnios? Ca m-a facut sa pierd timpul si zile de la serviciu si imaginea in fata prietenilor mei si nici nu a avut dreptate? Cum sa procedez? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Chirias ANL (41 de ani)
Cum reusesc sa- l dau afara pe un chirias de la ANL care are datorii 6000 lei la intretinere, care a facut modificari in apartament desi nu avea voie ca chirias si primaria s-a autosesizat si i-a facut sesizare la judet, si mai are si varsta trecuta de 40 de ani cand la ANL trebuie sa aiba max. 35 de ani?
Multumesc!
Buna ziua!
As dori sa stiu pana cand de la ramanerea definitiva a hotararii am dreptul sa fac sesizare sau cum se numeste la executor sa-mi recuperez banii cheltuiti si care mi i-a recunoscut instanta in hotararea definitiva si irevocabila?
Multumesc!
Apelul a fost declarat in aprilie si s-a judecat in august caci a fost vacanta judecatoreasca la mijloc , au amanat reclamantii ca sa-si puna avocat pana pe 01.10.2014 iar la data respectiva nici nu s-au prezentat si nici avocat nu a venit din partea lor. Deci s-a judecat in lipsa reclamantului si eu am castigat , definitiva. Inca nu mi-a venit acasa hotararea dar astept!
Asta e toata tevatura. Ce credeti mai poate reclamantul sa faca ceva?
Răspuns la discuția Plangeri neintemeiate - hartuire
AvocatVatamanescu a scris:

Plangere penala impotriva lui pentru savarsirea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare, prev. de art. 268 Cod penal.

Buna ziua , as dori sa aflu ce pot face impotriva unui vecin care mi-a facut dosar penal pentru marturie mincinoasa intr-un proces pe care-l am cu el de 2 ani si dosarul s-a clasat fapt care arata ca nu am mintit . Pot sa-l dau in judecata pentru denunt calomnios? Cum procedez? Care sunt riscurile sau posilibitatea ca sa-l castig? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Daune morale
u.b.i.k. a scris:

De principiu, daca nu ati cerut daune morale in procesul castigat si n-au trecut trei ani, puteti sa le cereti separat. Ma mira insa ca nu aveti o colaborare mai buna cu avocatul care v-a ajutat sa castigati si n-aveti incredere in ceea ce va zice el.
En fin, daca doriti un raspuns cat de cat intemeiat trebuie sa fiti mai explicita si sa ne scrieti ce s-a intamplat.

Buna ziua, am castigat un proces cu un vecin si a ramas definitiva hotararea. Are sa-mi dea niste bani cheltuieli de judecata, dar acesta spune ca are salariu mic si are in intretinere 2 copiii si nu are bani. Eu ce pot face?
Multumesc