avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate DanMC

Activitate DanMC

Răspuns la discuția Precontract vanzare garsoniera
scuze pentru intreventie , ceva asemanator am avut ocazia sa vad cu ceva vreme in urma.
cumparatorul de buna credinta (a luat un credit) , a platit 50% din valoarea unei garsoniere , dupa care proprietarul/vanzatorul , a facut atac cerebral , si a paralizat .acum este in grija copiilor lui .
copiii vanzatorului (sunt mostenitorii care au si ei parte din garsoniera), la inceput au fost deacord (verbal) cu vanzarea , dar intre timp preturile au crescut si nu prea le mai convine , asa ca nu mai recunosc ca ar fi fost deacord cu precontractul(50% din bani i-au incasat), toata discutia fiind doar verbala , nu si scrisa ...
dat fiind faptul ca vanzatorul se afla intr-o stare fara discernamant , si copiii s-au sucit , ce ar putea fi de facut , pentru a putea duce la bun sfarsit contractul . cumparatorul nu mai vrea banii inapoi.
da....dar vedeti , proprietarul castiga niste bani din chirie , de ce sa nu aibe costuri mai mari la intretinere ? =D>
Răspuns la discuția Cum sa-l dau afara pe concubin
numantere a scris:

are resedinta la adresa dumneavoastra?daca nu are sunati la politie si spuneti ca in casa dumneavoastra se afla cineva care nu are acte legale acolo.daca politia vine si ridca din umeri spuneti ca mergeti la parchet si depuneti plangere penala impotriva lor.

am mai adresat o intrebare , care a fost stearsa...sa inteleg ca legea ma obliga sa fiu asuprit in propia casa , fara ca politia sa aibe dreptul sa intrevina atunci cand eu solicit ajutorul lor.
ca fapt divers , daca politia nu are dreptul sa ia masuri , dupa cata vreme imi recastig linistea , bineinteles in urma unui proces ?
Răspuns la discuția Casco cu regres
DlGoe a scris:

Trimit un mesaj privat

intradevar , cam asa este!

in schimb "ceilalti" , au niste servici ... jos palaria , dar si costuri de-ti vine .....
nu va contrazic , dar eu am vazut bar inchis tocmai din cauza televizorului pus pe MTV.
Răspuns la discuția Casco cu regres
pai , discutia initiala era despre un autoturism . acum vad ca a aparut o cisterna rasturnata . cred ca intra mai multe in discutie : era incarcata , ce statut avea , la ce clasa de periculozitate era incadrata, ce fel de combustibil se transporta sau daca era cisterna destinata alimentelor ...etc...etc . depinde daca CASCO a fost facuta pe intregul lot de camioane , sau individual . soferul era cu analizele medicale si psihologice la zi , era autorizat sa conduca un astfel de ansamblu(nu vorbesc doar de permisul de conducere , este vorba de-o intreaga suita de documente aferente unui transportator autorizat) , in scrisoarea de trasura era specificat itinerarul , tahograful era cu revizia la zi ...etc...etc , intrebarile pot continua . in acest caz , asiguratorul cauta orice se poate gasi in sprijinul lui .....poate apare vreo discutie undeva asupra evenimentului .

de regula , daca lipseste "o virgula" din tot dosarul , asiguratorul isi rezerva dreptul asupra despagubiri , fie ea si cu regres.
Răspuns la discuția Contraventie
cu placere .
Răspuns la discuția Plangere distrugere ochelari
cam scump.... 5-6 milioane .
controlorii ARR , sunt insotiti intodeauna de un echipaj de politie , care face constatarea apoi aplica amenda cuvenita.
la puncte umbla politia rutiera in baza constatarii controlorilor ARR .
nu ai voie sa depasesti gabaritul semiromorcii . pentru astfel de transporturi iti trebuie autorizatie pentru transport special , iar soferul trebuie sa fie autorizat pentru astfel de transporturi .

daca ai norocul sa fi prins de controlorii de trafic ARR , amenda este substantiala .
au dreptul sa amendeze atat firma , cat si conducatorul camionului .