Bună ziua! Lucrez intr-un spital.de stat. Am trecut de la gradația 3 la gradația 4. S- a mărit salariul de baza unitar dar salariul de încadrare a rămas la nivel de gradația 3 și valoarea sporurilor la fel. Întrebarea mea este nu sa se mărească salariul de încadrare sau valoarea sporurilor conform gradatiei 4 ? Va mulțumesc!
Bună ziua! Părinții mei sunt despărțiți cu partaj făcut la notariat. Mama ia cumpărat o garsoniera în urma partajului. Tata când a plătit impozitul la garsoniera l-a găsit ca proprietar și la fosta locuinta. Întrebarea mea este de ce apare în ambele Părți? Ce trebuie făcut?
Buna ziua! La un partaj între soți notara a vrut sa oprească actele in original a casei; pt că nu am fost de acord notara a legalizat toate actele și le-a oprit. Iar pe contractul original s-a mai scris un număr de înregistrare nou.
Buna ziua! Urmează să acționez un apartament nou de la o persoana care a cumpărat 3 apartamente ( eu preiau contractul de la ea).Menționez că apartamentului nu este finalizat in se lucrează la amenajări ( glet, var, uși). Problema este că la antecontract persoana respectivă vrea toți banii,la jumătatea lunii iulie îmi v-a preda cheile și la sfârșitul lunii august vom face contractul final. Eu cred că nu este corect sa dau toți banii la antecontract. Vă rog vreau lămuriri.
Buna ziua! O ruda este divorțată și în urma unui proces de protecție fost dată afară din casă. Menționez că nu are partajul. După 2 luni se va întoarce la vechiul domiciliu. In timpul asta se poate face partajul?
Buna ziua! Sunt asistent medical intr-o unitatea sanitara cu paturisi as dori sa stiu cu cat se mareste gradul principal. Mentionez ca in prezent am gradatia 2 si casa de salarizare 51 cu studii superioare. Va multumesc!!!