avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate jalaboi11

Activitate jalaboi11

Dar sporurile nu se calculeaza la nivel de gradatia 4? Intreb pentru ca au ramas la n ivel de gradatia 3. Mulțumesc!
Bună ziua! Lucrez intr-un spital.de stat. Am trecut de la gradația 3 la gradația 4. S- a mărit salariul de baza unitar dar salariul de încadrare a rămas la nivel de gradația 3 și valoarea sporurilor la fel. Întrebarea mea este nu sa se mărească salariul de încadrare sau valoarea sporurilor conform gradatiei 4 ? Va mulțumesc!
Bună ziua! Părinții mei sunt despărțiți cu partaj făcut la notariat. Mama ia cumpărat o garsoniera în urma partajului. Tata când a plătit impozitul la garsoniera l-a găsit ca proprietar și la fosta locuinta. Întrebarea mea este de ce apare în ambele Părți? Ce trebuie făcut?
Discuție Acte notar
Buna ziua! La un partaj între soți notara a vrut sa oprească actele in original a casei; pt că nu am fost de acord notara a legalizat toate actele și le-a oprit. Iar pe contractul original s-a mai scris un număr de înregistrare nou.
Discuție Anteprecontract
Buna ziua! Urmează să acționez un apartament nou de la o persoana care a cumpărat 3 apartamente ( eu preiau contractul de la ea).Menționez că apartamentului nu este finalizat in se lucrează la amenajări ( glet, var, uși). Problema este că la antecontract persoana respectivă vrea toți banii,la jumătatea lunii iulie îmi v-a preda cheile și la sfârșitul lunii august vom face contractul final. Eu cred că nu este corect sa dau toți banii la antecontract. Vă rog vreau lămuriri.
Buna ziua! La contractul unui apartament poate fi trecut un copil de 9 ani că moștenitor?
Răspuns la discuția Partaj
Mulțumesc! Au decis să meargă prin notariat pentru a găsi mai repede o locuință să aibă unde sta ptr că momentan sta in gazda.

Răspuns la discuția Partaj

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Da, se poate introduce oricand partajul.
Ma indoiesc ca se va intoarce dupa doua luni, s-ar putea ca ordinul sa fie prelungit.

Deocamdată pe ordin scrie 2 luni
Discuție Partaj
Buna ziua! O ruda este divorțată și în urma unui proces de protecție fost dată afară din casă. Menționez că nu are partajul. După 2 luni se va întoarce la vechiul domiciliu. In timpul asta se poate face partajul?

Buna ziua! Sunt asistent medical intr-o unitatea sanitara cu paturisi as dori sa stiu cu cat se mareste gradul principal. Mentionez ca in prezent am gradatia 2 si casa de salarizare 51 cu studii superioare. Va multumesc!!!