dvs ati vazut acele dovezi care arata ca dvs ati facut acele ilegalitati? a primit date de la firma dvs de internet cu adresa ip care sa arata ca dvs ati fost la data x ora x si ati facut x?fara acestea nu se poate dovedi ca dvs ati folosit conturile x si ati postat mesajele x in caz ca dvs nu veti recunoaste adevarul pentru a ocoli daunele cerute de persoana vatamata, din cate stiu eu aceste date de la firma furnizoare de internet poate dura si pana la 1 an insa pot fi si exceptii in cazul firmelor cu clienti mai putini, rds sau romtelecomu cred ca fara mandat nici nu i baga in seama
mi sa spus sa ma prezint iara pana la o data anume, ma pus sa scriu asta si in declaratie, sa i prezint o dovada de plata(pentru o persoana vatamata), daca o sa fac plata si nu o sa ma prezint ce o sa mi se intample?pot spune ca am foarte mare rau la drum lung de masina, la ambele drumuri dus-intors pe care le-am avut am avut probleme mari
ce se intampla daca nu achiti o datorie romtelecom, contractul este desfintat dar ultimele 2 luni nu au mai fost platite si tot imi dau mesaj culmea de pe un numar de telefon orange, probabil ceva avocat de recuperare sa achit altfel incep procesele juridice