avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaRadulescu

Activitate AndreeaRadulescu

Buna ziua,
Termin concediul crestere copil de pana la 2 ani in data de 16.11.2015, as putea cere conciu fara plata din motive personale? Trebui sa justific de ce cer cfp? De ce perioada maxima pot beneficia? Ma pot concedia in perioada in care sunt in cfp?
Va multumesc.
Discuție Ccc pt tata
Buna ziua,
In data de 16.12.2015, baietelul meu implineste 2 ani. Conform legii trebui sa imi reincep activitatea pe data de 16.11.2015, pt ca tatal sa beneficieze de o luna ccc. Insa tatal nu mai lucreaza in tara din mai 2015. Pot ramane in continuare in ccc pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?
buna ziua,
ce se intampla daca in Romania sunt angajata dar in mometul de fata in concediu crestere copil si as vrea sa plec sa muncesc in alta tara? As comite o ilegalitate? mi-ar retrage indemnizatia?
va multumesc.
Răspuns la discuția Munca in strainatate
Fiscul roman nu cere impozit pe venit chiar daca il obtin din strainatate?
Răspuns la discuția Munca in strainatate
Lucrator intr-un depozit. Ma intereseaza daca salariul castigat in Anglie suporta impozite si in Romania si dacA trebui sa anunt eu Autoritatile despre acest fapt.
Buna ziua,
Lucrez in Anglia de 2 luni, vreau sa stiu cum afla cei din Romania de aceasta situatie pt plata impozitelor. Trebui sa anunt eu? Ce impozite se platesc?
Buna ziua,
As dori sa deschid un magazin in care sa vand sucuri si inghetata. Va rog spuneti-mi ce acte am nevoie. Ca si patron sunt obligata sa am cartea de munca inregistrata la firma mea?
Multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, in cazul in care eu sunt in ccc de 2luni, am dreptul sa deschid o societate comerciala pe numele meu? Exista riscul sa pierd indemnizatia?
Multumesc
Buna ziua,
Va ro spuneti-mi, daca am optat pt ccc 2 ani si as dori sa ma intorc la serviciu inainte ca, copilul sa implineasca 1an, beneficiez de stimulent?
Discuție Taxa de poluare
Buna seara,
Am achitat in iulie 2008 taxa de poluare, va rog spuneti-mi daca mai poate fii recuperata?
In cazul prescrierii, de ce nu se i-a in calcul 5 ani de la data cand s-a aflat ca aceasta taxa este ilegala?
As mai avea sanse s-o recuperez?
Multumesc de ajutor.