avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate NAY

Activitate NAY

Daca am pierdut un proces, unde ma mai pot adresa , pt. ca stiu sigur ca am dreptate si totusi ce as mai putea face.
As dori sa stiu daca exista , firma autorizata care se ocupa de licitatii publice, dar care sa ma reprezinte intradevar fara mita sau stiu eu ce.
Răspuns la discuția Baza legala petitie anonima
nici mie nici pana in ziua de azi nu mi s-a raspun la o adresa catre ITM trimisa prin posta cu confirmare de primire ce ii de facut.
AS DORI SA STIU UNDE SE PUNE O SESIZARE REFERITOR LA ANUMITE PERSOANE CARE LUCREAZA FARA FORME LEGALE
Răspuns la discuția contract ANL
si eu am un ANL si s-a afisat jos la scara sa il cumparam nici macar nu am stiut ,ca a luat cineva anuntul si am inteles ca totul a fost asa la rapid asa ca nu am inaintat nici o cerere asa ca oricum cum sa il cumperi cand nici macar nu stii pretul , nu avem caldura, apa calda etc. Daca o sa ma lase sa mai stau ok , oricum nu renunt la el sa stea primaria linistita ca acuma ar vrea sa plecam sa-l dea amicilor lor.
Răspuns la discuția GRANITUIRE
mi-ati putea spune cat costa expertiza.
Multumesc
Am fost la politie si nu se poate evacua cu politia , cica trebuie sa fac dezmemrarea pe teren pt. ca si el are o bucatica din teren asa ca habar nu am ce sa fac mai departe . Le-am zis ca sa ma ajute sa-l scot din casa sa ii pun hainele in curte si el nu are decat sa ma dea in instanta ca eu am dreptul sa iuntru in casa, ca am actele pe casa ,ca doar nu o sa intru cu elicopterul in casa .
Multumesc mult pentru sfat. Asa m-am gandit si eu, sa merg la politie si cu politia sa-l dau afara , fara a mai merge in instanta ca tot se taraganeaza cu instanta pana la adanci batraneti.
este un var de al meu, locuiesc in strainatate si l-am lasat cu buna credinta si surpriza nu mai vrea sa plece. Cat timp dureaza evacuare .
actiunea unde trebuie sa o fac la politie sau unde .