Recursul se depunde la instanta care a pronuntat hotararea impotriva careia se declara recurs. Puteti verifica la arhiva acelei instante sau pe siteul www.portal.just.ro dupa numarul de dosar. Succes
Probabil ati contestat procesul verbal inclusiv cu privire la fapta retinuta si nu ati invocat exclusiv cauze de nulitate ale acestuia precum lipsa semnaturii dvs. si a unui martor asistent. Din experienta va spun ca practica este cu totul alta, iar aceste cauze de nulitate nu mai sunt apreciate de instanta astfel cum le prevede expres legiuitorul sub pretextul ca la acesl moment nu se afla niciun martor in zona iar procesul verbal se bucura de prezumtia de legalitate. Martorii dvs. trebuie sa se prezinte si sa marturiseasca daca fapta retinuta prin procesul verbal a fost sau nu savarsita. Cat priveste modalitatea de intocmire a procesului verbal acestia pot declara ca nu au asistat la acest moment fara alte argumente.
1.Pe decizia de impunere pe care v-o comunica Adm. Fin. se va regasi atata impozituul cat si cota CASS. Nu mergeti la CASS, acum totul se face prin Administratia FInanciara.
2. In mod normal daca nu realizati venituri sunteti obligat sa achitati o cota de sanatate aferenta salariului minim pe economie, insa exista posibilitatea ca aceasta sa nu apara pe decizia de impunere pentru chirie...mai exact Administratia Financiara sa omita acest aspect.
3. Si in acest al treilea caz este posibil sa achitati sanatate intrucat nu s-a prescris obligatia dvs. de plata, cum bine ati sesizat aceasta obligatie o aveti pentru toate veniturile obtinute in ultimii 5 ani. Se pune intrebarea daca vanzarea acestor actiuni a fost declarata!! Succes!
La data inregistrarii societatii la ONRC se completeaza si o anexa privind inregistrarea fiscala, care se comunica Administratiei Financiare, astfel ca nu aveti de ce sa va faceti probleme. daca verificati dupa CUI pe siteul ANAF societatea dvs. sigur apare inregistrata.
Nu va pierdeti drepturile asupra bunurilor dobandite in timpul casatoriei, intrucat toate aceste bunuri sunt bunuri comune ale sotilor pana la proba contrara, adica pana nu se obtine o hotarare judecatoreasca definitiva care sa stabileasca altceva, fie ca bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri proprii ale unia dintre soti, fie ca unul dintre soti are o contributie mai mare la dobandirea acestor bunuri.
Cat priveste obtinerea unui ordin de protectie, nu de restrictie, aceasta cerere este posibila in temeiul Legii nr. 217/2003 republicata pentru prevenirea si combaterea violentei in familie. Actiunea consta in completarea formularului anexa la lege, formular pe care puteti sa-l obtineti de la sectia de politie in care dimiciliati sau prin intermediul unui avocat. Aceasta actiune se depune la judecatoria in care aveti domiciliul dvs. In sustinerea acestei cereri aveti nevoie de probe, inscrisuri si martori.
Vi se poate intenta un proces avand ca obiect validarea popririi si in atare situatie, in masura in care instanta incuviinteaza validarea popririi, executorul poate poprii direct conturile societatii, insa pentru intreaga suma si nu doar pentru cota parte pe care sunteti obligati sa o popriti si sa o virati catre executor lunar.
Aceasta actiune se poate intenta in temen de cel mult o luna de la data cand obligatia de poprire era scadenta. In caz de litigiu puteti fomula cereri si ridica exceptii si puteti sa va faceti aparari inclusiv pe aspectele invederate de dvs., insa toate acestea trebuie sa le probati. mult succes!