avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate joker75

Activitate joker75

Multumesc!
Contextul actual al zilelor pe care le trăim generate de pandemia de COVID 19 a facut să ajung in situația în care m-am vazut disponibilizat, cu un contract de muncă încheiat cu trimitere directă către fondul de somaj(nu tehnic!!! ).Timp de 17 ani de cotizație nu am avut nici măcar o zi de astfel de ajutor așadar am luat deciazia să înființez un Srl in care voi fi unic asociat însă nu stiu dacă sau când îmi pot începe activitatea în contextul actual. Pot inainta demersurile de somaj(singurul beneficiu pe care il vad este ca beneficiez de asigurari sociale, și un minimis de avarie) urmând să mă readuc din șomaj pe propria firmă atunci când voi considera cu putință. Vă mulțumesc anticipat!
Salut Marian.Buletinul tau este un act oficial care te identifica dupa varsta majoratului.In orice institutie a statului roman ai merge toata lumea iti va cere un singur lucru-buletinul care sa fie valabil.Un singur lucru te intreb eu-Ai cumpara un borcanel de smantana de la magazin ca sa dregi o ciorba de burta daca acesta ar fi expirat???Eee vezi ca ai gasit raspunsul.Nu.Asa ca fugi la politie schimba-ti buletinul fa-ti o alta planificare pentru examen,pentru ca esti inca tanar cred si ai toata viata innainte.Bafta la examen si sa auzim ca ai facut 26 din 26.
:))))) logic ca NU !!!!!!
Răspuns la discuția nerespectarea fisei postului
Buna Nicoleta.
Din punctul meu de vedere dezvoltarea ta. profesionala in cadrul acelei companii nu va avea loc niciodata atata timp cat tu vei fi tinuta in umbra tocmai pentru ca nu se vrea ca tu sa demonstrzi pe forte proprii ca esti capabila de lucruri extraordinare.unora le e frica de oameni buni pregatiti poate mai bine decat ei,in schimb alti au nevoie de oameni ca tine.
.Pe de alta parte poate colega ta stie sa faca mult mai multe lucruri decat ai putea intelege tu,intelegi la ce fac aluzie...Iti dau un exemplu din vanzari.La un interviu directorul national al unei companii a avut urmatoarea intrebare unui pretendent"Zi-mi te rog pe o scara ierarhica unde te vezi in companie peste cativa ani? raspunsul acestuia a fost genial,datorita faptului ca se simtea pregatit"in locul dumneavoastra domnule".Atunci D.V s-a ridicat in picioare si a zis"Welcome abord",de oameni ca tine.am nevoie in companie.Nu cauta raspunsuri legale ca sa promovezi,incearca sa iti cauti angajatori care sa doreasca sa promoveze oameni ca tine pe propriile competente.SUCCES. !!!!
Domnul Madalin,dupa parerea mea aveti un prieten de care care ar trebui sa uitati,un prieten fara nici un gram de inteligenta in căpăţână.Cum poate sa zica ca dumneavoastra i-ati sugerat acest lucru.Daca ii zice-ati sa se arunce in fântâna el se arunca.Atunci inseamna ca nu are discernamant.Va recomand sa mergeti la politie innaintea lui si sa povestiti toata păţania.Mie mi se pare ca lui ii merge capul numai la prostii,si totul sa fie o inscenare din partea lui,povestea cu propritarul masini care la prins si l-a dus de ureche la politie.S-ar putea sa fie un santaj ca sa va stoarca de niste bani,.Spunetii de politie si ii veţi lua durerea dupa vorba ceea"ca cu mana"
Răspuns la discuția Poprire Pf. VS. Poprire Pj
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc foarte mult pentru lamurire.
O seara buna!
Foarte util.La foarte multe intrebari gasim sau aflam raspunsul aici.
Buna ziua!
As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in cazul in care aceasta ar fi si unic asociat al unui Srl.
Mai exact as vrea sa stiu daca as infiinta o societate comerciala in forma unui Srl si as fi unic asociat daca poprirea pe care o am mi-ar crea probleme si in firma.Cont blocat,etc...?
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc si va doresc o zi buna in continuare!