buna ziua ,in procesul pentru stabilirea domiciliului minorului la tata (un copil la tata unu la mama) se schimba programul de vizitare ? Trebuie deschis alt dosar pt. modificarea programului sau pot solicita instanta in acest proces ?
buna ziua ,matusa mea este iesita la pensie pe caz de boala de curind nepotelul ei s a inbolnavit (acum 3 luni ,tumoare ),parintii vor sa se duca sa munceasca pt ai ajunge banii de tratamente ,poate matusa sa insoteasca copilulu peste tot si sa ia si pensia de insotitor tinind cont ca este la pensie pe caz de boala(cu drept de munca 4 ore pe zi )va multumesc.
buna ziua ,sunt divortata ,am un dosar pe rol pt. stabilire domiciliu minor la tata ,am avut primul termen iar instanta mi a cerut copie dupa actiune ,proba cu inscrisuri si un martor.(precizez faptu ca minorul doreste sa stea la tata).copilul are probleme de sanatate (operat la cap)nu trebuie enervat sau suparat trebuie sa i indeplinim orice dorinta,ce inseamna copie dupa actiune ,tatal este un om care imi vrea numai raul ,ce se poate intimpla dupa solutionarea acestui caz si daca este posibil sa mi ia celalalt minor care nu doreste sa mearga la el (simbata si duminica ,ore de vizita).Va multumesc.
buna seara, sunt divortata
am 2 copii unu la mine unu la tata ,nu am facut partaju ,sotu poate sa vinda sau alte miscari fara acordul meu ? (actul casei este facut numai pe numele lui , totusi am facut o impreuna,terenu este dat de primarie pt tinerii casatoriti ) (10 ani casnicie) va multumesc!!
buna ziua, am 2 copii si sunt divortata , in vara anului trecut s a dat rezolutia sentintei definitiva si irevocabila ,stabilirea domicilului minorilor la mine(mama) si exercitare autoritati parintesti in comun .De curind baietelulmeu in virsta de 8 ani a ales sa mearga la tata ,as dori sa stiu daca hotarirea ramine valabila definitiva sau se va modifica dupa stabilirea minorului in virsta de 8 ani la tata (daca copilul de 8 ani poate sa ia o astfel de decizie ). Va multumesc .