avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate markila

Activitate markila

S-a dus la usa la data si ora stabilita dar nu-i raspunde !.DGASPC-ul nu l-a sesizat.
Buna ziua! Pun acesta intrebare pentru un pentru tata disperat care nu si -a vazut fetita
de 2 ani !
Desi exista hotarare judecatoreasca pentru program vizita copil minor ,mama refuza acest lucru de 2 ani. Ce se poate face ?! Ea nu respecta nimic din hotararea care s-a dat .
Buna seara,
Am cumparat un teren pe persoana fizica si intentionez sa construiesc un bloc cu 12 apartamente.;un P+3. Ce ma sfatuiti sa fac ? Un SRL sau este mai rentabil un PFA ?! Care este cota TVA sau cum se va proceda la vanzare?!
Multumesc pentru raspuns !
Buna seara,
Eliberarea adeverintelor se face in baza documentelor existente in arhiva societatii, respectiv state de salarii, state functiuni, fise personale, dosare personale.Daca ati primit raspuns in aceste sens , inseamna ca nu ati beneficiat de acele drepturi. Adeverinta de acord global nu este valorificata de catre Casele de Pensii.Pentru acord global trebuie sa mergeti in instanta .
Cea de la Bucuresti !
Buna ziua,

Stie cineva cine-i lichidatorul acestei societati? Avem nevoie de documente din arhiva societatii TRANSATLANTIC SHIPPING AND TRADING SRL !
Am incheiat un contract de prestari servicii cu o societate in urma unei selectii de oferte si conform contractului , stingerea datoriei se efectua cu darea in plata a unui teren.De trei ani ma tot plimba si spun ca nu pot face dezmembrarea pentru ca nu au cale de acces. Precizez faptul ca darea in plata a fost aprobata de actionari si publicata in Monitorul Oficial.Dupa aceasta data , societatea a intrat in lichidare voluntara. Spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa pot sa intru in posesia acestui teren pentru ca si lichidatorul ma plimba..Termenul de prescriptie in acest caz este valabil fiind vorba de un bun imobil si nu de o suma de bani??? Mentionez ca, nici darea in plata nu o am..este la ei..
Am injurat-o dar nu am lovit-o...in plangerea penala a mintit cum ca am amenintat-o cu moartea..!! Eu am 3 vecini martori iar ea l-a pus pe sotul ei ca martor si l-a mai pus sa si minta..! Ce pot face??!
Sotul meu a fost instiintat de politie ca i-a fost facuta o plangere penala de catre o vecina; cu aceasta vecina a avut in urma cu o luna de zile o discutie mai aprinsa si tot ea care era in stare de ebrietate a depus dupa o saptamana de la data incidentului , plangerea penala.Sotul ei l-a pus ca martor.Precizez ca, ea a sarit cu un par la bataie si cu greu s-a abtinut sotul sa nu o loveasca. Martori avem 3 vecini de pe strada.; locuim la curte. Sotul s-a prezentat la politie dar politistul care l-a chemat nu i-a luat nicio declaratie..i-a sugerat sa ia legatura cu sotul acesteia si sa-l determine sa-si retraga el declaratia..cu ea nu se poate discuta..Ce putem face in cazul in care nici cu sotul ei nu se poate discuta??!!..politistul a spus ca il asteapta pe sotul meu saptamana aceasta pentru declaratie in cazul in care nu poate discuta cu sotul acesteia..!! poate cineva sa ne spuna cum trebuie sa procedam??? !!!